mynewspapers.net

Strapping verktyg för ved buntar

Strapping verktyg för ved buntar


Stapling och bära ved kan vara en omständlig och tidskrävande process. Om du säljer ved, är det svårt att mäta, pris och sälja om den är lös. Bunta ved gör det lättare att bära, sälja och använda. Verktyg för buntning ved varierar från enkla till komplexa system.

Enkla verktyg

De enklaste verktyg för bunta ved inkluderar linor, bindgarn och plast shrink wrap. För att använda dessa verktyg, placera bunta materialet på marken, låg trä över den, sedan Linda sladden, surrningsgarn eller shrink wrap runt trä och fäst. Sisal är brännbart och röker inte, så vissa föredrar det som en bunta material.

Shrink Wrap ved Bundler

Ett mer komplexa verktyg är en mekanisk ved bundler. Om du vill använda en, placera din ved på ramen och slå sedan veven på bundler maskinen automatiskt radbyte krympplast runt trä. Detta buntar trä på mindre än en minut.

Poly-band maskin

En poly-band maskin delar en bunt av ved, rullar en poly-rem runt den och kan du manuellt installera en klämma på poly-bandet att hålla träet på plats. En spänningsregulator kan du dra åt remmen till lämpliga spänningen att hålla en bunt på plats ordentligt.

Bordsskiva Bandningsmaskiner

Bordsskiva Bandningsmaskiner görs för antingen paket eller ved. De kommer i automatiska och manuella versioner, och dra åt och hålla buntar med en knapptryckning eller stänga av en vev. De använder starka poly remmar att skydda träet och fäst med metall fästen.