mynewspapers.net

Sträng ljus hantverkSträngar av ljus kan visserligen vara väldigt klibbig när lämnade upp månader efter semestern. Och dra ut dina röda och gröna och kära för en sommar middagsbjudning förmodligen inte kommer att fungera bra, om inte du gör jul i juli. Vita lampor ger dock en grundläggande mittpunkten för en mängd olika hantverk som kan ge några omgivande belysning och en bättre färg eller textur till ett rum eller din uteplats.

Ljuskrona hantverk

För en ganska snabbt och billigt alternativ till en riktig ljuskrona, kan du skapa ett kluster av ljus på egen hand med hjälp av sträng ljus. Få en gammal kristallkrona fixtur från din lokala sparsamhet butik, eller du kan skura avsnittet gratis på Craigslist. Linda en uppsättning vita lampor runt botten på fixturen och i ytterkanten så de flesta av yta är täckt med ljus. Om du lägger strand på en dimmer, kan du också reglera ljusintensiteten. För ett rustikt utseende utan ljuskronan, ta en stor bunt av grenar från utanför, och hänga dem upp och ner från taket, inslagning lamporna i dem. Du kan också spraya måla dem vita, svart eller silver beroende på din inredning.

Blommig hantverk

Blommor och stränginstrument lampor ser vackra paras ihop. Plocka en faux blomma med några kronblad och plast delar att arbeta med. Ta bort centrum av kronblad för hand eller med craft tång. Peta en enda glödlampa på strängen genom baksidan av blomman så det sitter mitt i centrum. Upprepa detta för varje lamporna på strängen, och du har en krans av strålande blommor för din uteplats eller tonåring sovrum. Du kan använda en liknande teknik med ägg kartong blommor. Varje kopp är skuren så att den är formad som en tulpan. Måla kartongerna, eller lämna dem bruna. Peta en ljus igenom var, och du har en sträng av miljövänliga tulpaner.

Skimrande objekt

Om du inte emot att spendera lite mer tid och vilja arbeta med händerna, kan du lägga till elegant och skimrande objekt till en vanlig sträng av lampor som helt kan förändra dem. Tråd tunn tråd genom kristall pärlor i olika storlekar i din favoritfärg. Se tråd om så länge ditt ljus sträng, garlanding juveler med mindre bitar av tråd lindad runt den huvudsakliga en. När du är klar, wrap noggrant tråden runt ljus strängen, och ljuset kommer att reflekteras kristallerna för en explosion av skimmer.

Stansade ut bilder

Sträng ljus gör underbara leveranser att skapa bakgrundsbelyst konst. Peta kluster av hål i en vit duk i två till tre områden, försöker göra dem olika storlekar. Klampa ljusen bakom duken för vad ser ut som en duk av stjärnor. Du kan behöva sitter och plockar med ljus tills de utstrålar jämnt. Du kan också spela med former som en julgran för en semester.