mynewspapers.net

Stranden hem utomhusfärg färger

Stranden hem utomhusfärg färger


Rätt färg för hemmet beach är det en tillgång till området och dess naturliga omgivningar. Strandnära boende är ofta tänkt som ett avslappnat liv. De färger som valts för hemmet bör uttrycka denna livsstilsval. Skillnad från målning överväga ett hem i en traditionell inre kvarter, där hemmet ska matcha stilen på byggnaderna, när du väljer en exteriör färg, den naturliga omgivningen. Ta ledtrådar från miljön kring hemmet---sanden, havet och solsken.

Ljusare Blues

Stranden hem utomhusfärg färger


Komplettera närheten av en strand hem med hjälp av en ljusare blå exteriör färg. Olika nyanser av blå lämnar flera val för en husägare att välja från. Från himlen eller ljusblå med en mörkare blå trim till en djup ocean blå med vita knutar, kommer att huset blandas med grannlandet bakdörr. När du väljer en nyans av blått, beakta de färger eller nyanser av de neighbouring hem. Om de tenderar att vara intetsägande i färg, tona ner ljusstyrkan och väljer en medium nyans.

Sandy Beige

Stranden hem utomhusfärg färger


I en modern beach, kan bostäder har mer dämpade färger. I sådana fall kan en ägare välja en sand eller beige färg för sitt hus. En gyllene beige matchar stränder att nå nära till bakgården. Lysa upp dämpad färg med inslag av ljusare färg trim eller Använd vit bo i dämpad läge. Med mörkare bruna trim kommer att lägga till djup till neutral färg.

Gul

Stranden hem utomhusfärg färger


Ett beach hem är ofta en solig bostad. Om inför soluppgång eller solnedgång, tenderar en beach hem att få daglig sol. Visa uppskattning för solen genom att måla stranden hem gul. Ljusa gula kan vara extrem, kan de passa in i grannskapet om omgivande bostäder är inredda i ljusa nyanser. En dämpad eller majs nyans av gult kommer vanligtvis inte kränka de i omgivande områden medan solen fortfarande hylla.

Havsskum

Havsskum är en erkänd nyans av grönt. Som namnet antyder, är färgen liknar de gröna i grunda områden i havet. Den mjuk nyansen av grönt förenas med omgivande sanddynerna, sand och hav nyanser av blått. Blanda färg med djupare nyanser av grönt att lägga till djup eller använda färgen för trim på en vit hem. För en strand hem i en djärvare, trimma Havsskum med en ljus nyans av gult. För en mer dämpad eller dämpad grannskapet, överväga trim av vitt.