mynewspapers.net

Stranden handduk gåvor

Stranden handduk gåvor


Ett badlakan är en av de väsentliga delar att ta till stranden. Strandhanddukar finns i så många färger, varianter, storlekar och stilar att de gör stora gåvor för vänner och familjemedlemmar. Från standard handdukar till skräddarsydda kära, det finns många alternativ där ute för dig att överväga för en rolig present.

Par badlakan

Stranden är en populär och romantiska resmål för nygifta par. Om du köper en present till ett par, överväga att köpa Parade handdukar gjord speciellt för ett gift par. Weddingish.com säljer en uppsättning handdukar, en broderad med "Mr &" och den andra med, "Fru" när lade precis intill varandra på sanden, tillsammans handdukar Läs, "Mr & Mrs" andra webbplatser som erbjuder handdukar med samma koncept i åtanke inkluderar Theweddingoutlet.com och Advantagebridal.com.

Individanpassade stranden handduk

Lägga till en personlig touch till en strand handduk gåva genom att anpassa det med hennes namn. En sökning på Internet för personlig stranden handduk, tar upp dussintals företag webbplatser att funktionen anpassade broderade strandhanddukar. En sådan webbplats är thepalmgifts.com, som kan brodera ett namn eller initialer på en vit eller färg handduk. Detta är en stor gåva för någon går på en strandsemester, nygifta, student kommer åt högskola eller en triathlet vars personlig handduk kommer att stå ut i raden av handdukar och cyklar.

Hooded stranden handduk

Lägg till lite kul att en stranden handduk present till din vän eller familjemedlem genom att köpa en huva stranden handduk för honom. Denna unika variant på den typiska stranden handduken är både moderiktiga och praktiska. Huven gör också handduken enkelt hänga på dörrhandtag och krokar. Många webbplatser säljer hooded strandhanddukar--från djur-tema handdukar för barn till solid-färgade handdukar för vuxna. Till exempel säljer towelhoodies.com skräddarsydda huva handdukar för spädbarn, barn och vuxna.

Handduk filtar

En annan unik stranden handduk gåva är en handduk filt, en säck som du kan ligga antingen på toppen eller insidan av. Denna produkt är perfekt för att undvika stranden buggar, brännande solsken eller dagar när vinden gör liggande på stranden kall och obekväm. Beachstore.com säljer bomull och silke handduk filtar för användning på stranden, ett flygplan och även camping som bekvämt slås i liten väska med handtag för genomförandet.