mynewspapers.net

Stranden födelsedag idéer för ett parti

Stranden födelsedag idéer för ett parti


Kasta ett beach party när varma vädret anländer, men hålla det enkelt. Har gott om is-fyllda kylare, solskydd och handdukar för gästerna. Samla in hinkar och spadar och packa några badbollar och frisbee. Dagen före festen, laga mat och packa bilen med dekorationer, fällbara bord och allt annat du behöver. På förmiddagen partiet, placera alla kyld mat och dryck i kylarna med tillräckligt is.

Dekorationer

Plocka servis och dekorationer som "Under the Sea" som tyder på havet. Välj djup blues och havet grönt. Lägg till skimrande färg för accenter. Dekorera ett bord med havet blå duk och vågiga band ge intryck av tång. Trimma tabell sidor i skimrande Frans garland. Ordna sjöstjärnor och skal tillsammans med skimrande stjärna konfetti på bordsskivan.

Spel

Roa yngre gäster med krabba promenad tävlingar. Har deltagarna race från den övre delen av stranden till vattnet. Den första som vinner den vatten. För äldre barn, rally en monteringslinje hink ras. Sätta ihop två lag, avstånd spelare på vattnet till högre mark. Ge den närmaste spelaren i vattnet en hink och placera en blow-up pool i andra änden. Spelare måste fylla en hink med vatten att passera upp på löpande band. Spelare måste fylla poolen. Det första laget att fylla deras pool wins. Vuxna kan ha en beach ras. Placera två stolar mittemot varandra, fyll två strandväskor med fenor, snorkel, stora badbyxor och en badboll. Plats för spelare på stolar och med "Go!" spelare måste klä i deras beach klädsel, spränga badboll, ras till vattnet och dyka i. Den första spelaren att dyka i wins.

Menyn

Fyll plast sjöstjärna rätter med goldfish till mellanmål på. För aptitretare, förbereda håna sushi (se "Resurser" nedan). Gör en "shell" pastasallad dagen innan. För barn, förbereda wraps med gelé "fisk" och någon typ av mutter smör. Förbereda tortilla insvept smörgåsar fyllda med Turkiet, herbed majonnäs, sallad, tomat och avokado. För vegetarianer, använda Tofurky varumärke deli. Skär dem bredd brett och placera dem på en bricka. Har en färsk fruktbricka. Grädda sugar cookies med beach-tema cookie fräsar. Dekorera dem för att likna badbollar och sjöstjärnor. För födelsedagstårtan, göra en snorkel tårta med två bakade 9-tums-runda kakor (se "Resurser" nedan). Ha rikligt med vatten till hands. För barn, göra en "deep blue sea" punch med Hawaiian Punch. För vuxna, erbjuder iced mintte tillsammans med läsk och vatten.

Gynnar

Hålla part tjänst i en liten, handmålat "havet bröst." Fyll mini för hinkar med mini badbollar, flip-flop klubbor, små segelbåtar, små solskydd och skyddsglasögon. För vuxna, fyll skimrande och havet blå organzapåsar med föremål som seashell gäst tvål, personliga snäckskal med dagen för firandet, beach tema bagagebrickor, små solskydd och dolphin flasköppnare.