mynewspapers.net

Stranden Dessert idéer med Pudding

Stranden Dessert idéer med Pudding


Om du tar en tur till stranden eller bara vill göra en strand inspirerad efterrätt, pudding gör en uppfriskande söt behandla för värmen. Pudding kommer i en mängd olika smaker och färger, vilket gör det till en idealisk ingrediens för många typer av dessert recept. Barn och vuxna kommer att älska beach desserter med pudding.

Hink med Sand

En hink med sand är en pudding dessert serveras inuti en miniatyr plast stranden hink. Välj en pudding smak i en neutral färg som liknar sand, såsom vanilj, tapioka, banan eller kola. Baka eller köpa en pund kaka och skär i små skivor som passar inuti den plast hinken. Layer cake med puddingen krossade så att du skapar två eller tre skikt och lägger Graham kracker cookies på toppen att ge efterrätten en sandig konsistens. Dekorera med några snäckskal.

Kokos Mock-Martinis

Vuxna kommer att få en kick av kokos mock-martini som en strand efterrätt men det är lämpligt för ungarna, också, eftersom den innehåller ingen alkohol. En kokosnöt mock-martini är en kyld kokosnöt smaksatt pudding, serveras i ett Martiniglas och dekorerade med kokos kutterspån eller små bitar av färsk ananas. Om du vill ge kokos mock-martini lite crunch förutom pudding och fruktbitar, ringla Graham kracker damm i blandningen och piska upp så att du får en mängd olika texturer med varje tugga.

Under-The-Sea koppar

Ta en neutral färgade pudding och färga det blå med karamellfärg. Fyll upp klar plast koppar med blå pudding och kasta i gummy havslevande djur, som maskar som liknar ål, gummy hajar och gummy fisk. Lämna en av gummy godis på toppen för dekoration och njuta smidig dessert som du får ett överraskande bett från under havet.

Banan Pudding bagatell

En bagatell är en skiktad kaka med pudding och frukt i mitten. En banan pudding bagatell är idealiskt för en beach tema dessert, eftersom bananer utgör tropiska stränder och är uppfriskande att äta. Göra bagatell med pund kaka, färsk banan skivor och banan pudding med vispad grädde på toppen. Småsaker visas ofta i en glasskål så att människor kan se de vackra lagrarna av kakan. Lägg till utsmyckningar till toppen av bagatell, som en plast Palm eller en plast surfbräda som sticker upp ur den vispade grädden.