mynewspapers.net

Största förloraren Diet mat Plan

Största förloraren Diet mat Plan


"Biggest Loser" är en verklighet TV-show vars tävlande är alla slåss övervikt. Tävlande bor på en ranch där de träna med personlig tränare och lära sig att äta mer hälsosamma måltider och snacks. Populariteten av showen utlöste dess skapare att erbjuda en mat plan för folk hemma.

Betydelse

"Biggest Loser" diet mat plan är måltidsplan som är med på The Biggest Loser TV-show. Senaste tävlande som har förlorat mer än 45,4 kg har använt måltidsplan att fortsätta eller behålla viktminskning.

Funktion

Kunder väljer en plan från de alternativ som finns. Måltider kan beställas online eller via telefon. Dessa måltider levereras varje vecka.

Funktioner

Den största förloraren leverans måltidsplan är utvecklat av menyalternativen läkare och funktioner gourmet kvalitet. Livsmedel är förkokta och fräsch vid leverans. Kunder helt enkelt värma och äta mat.

Fördelar

Menyerna på leverans måltidsplan roteras på veckobasis, och allt ingår. Detta innebär att kunder inte behöver köpa produkter som råvaror eller bröd i affären förutom betala för måltidsplan.

Överväganden

Det finns fyra matsedlar från och med maj 2009. De varierar i pris från ca £78 en vecka för en fem-dagars, ingen snacks plan till ca £110 en vecka för en sju dagars plan med snacks. Måltidsplan serverar en person.