mynewspapers.net

Större London aktiviteter för singlar

Större London aktiviteter för singlar


Storlondon täcker ett brett, spretande område befolkas av mer än 7,5 miljoner människor. Stadens invånare och turister njuta av ett mycket stort antal aktiviteter och fritidssysselsättningar, varav flesta är lämpliga för ensamstående. London erbjuder möjligheter att prova aktiviteter som inte vanligtvis associeras med stadsmiljö och medan vissa aktiviteter kan uppskattas i ensamhet de är också ett bra sätt av mötet och umgås med nya människor.

Kajakpaddling på Themsen

Större London aktiviteter för singlar


Kajakpaddling har varit erfaren på Themsen för mer än 70 år--sedan startas på Teddington's Royal Kanotklubb. I aktiviteten popularitet har stigit med ett antal klubbar som erbjuder undervisning för nybörjare längs Regents Canal. Populära utflyktsmål är Hampton Court där du kan få nära olika djurlivet längs Themsen. För de med mer erfarenhet finns möjlighet att resa genom centrala London, inklusive under den ikoniska Tower Bridge.

VandringslederDen engelska huvudstaden är en underbar plats att utforska till fots med olika promenader genom hela staden. Det finns stora möjligheter för dem som bara vill vandra och särskilt för älskare av natur, historia och arkitektur. Transport for London levererar ett antal promenader kartor för vägar som kan tas enbart, eller om du vill träffa andra finns det ett överflöd av vandring i Storlondon.

Cykling

Större London aktiviteter för singlar


I början av millenniet cykling var en bekymmersam verksamhet i London med tung trafik fara för liv och hälsa cykel entusiaster. Staden är en mycket olika plats för cyklister med många officiella cykelvägar och cykelbanor som regelbundet införs i 2010. Organisationer som London cykling kampanj är dedikerade till att få fler människor på cyklar i huvudstaden och erbjuder praktiska råd om säkerhet och sätt du kan engagera sig i att fortsätta att göra London en pro-cykling stad. TFL infördes i augusti 2010 en cykel hyra plan för att tillåta alla att hyra en cykel i huvudstaden vid utsedda dockningsstation med fria resor för resor som varar mindre än 30 minuter.

Rullskridskor i Hyde Park

Större London aktiviteter för singlar


Människor inlines genom parkerna i London är en bekant syn, men det bästa sättet att njuta av denna aktivitet är samtidigt glida genom stadens finaste grönområden, Hyde Park... Rollerbladers kan använda alla parkens vägar eller följa särskilt utsedda cykelbanor som vind deras vägen förbi landmärken såsom Serpentine och Kensington Palace. Under hela året Hyde Park arrangerar stora rollerblade möten där entusiaster från nybörjarnivå till expert konvergerar.

Bada utomhus

Större London aktiviteter för singlar


Medan svenska sommaren kan aldrig vara garanterade att få ändlösa dagar perfekt solstråle, när temperaturerna stiger, cool Londonborna själva i en av det växande antalet urban utomhus lidos. Lidos öppna från maj till September med majoriteten från centrala London. Några av de finaste är hittade på Brockwell, Hornsey Park Road och London Fields, medan Tooting Bec, från och med augusti 2010, ståtar med den största utomhuspoolen i Europa.