mynewspapers.net

Stora gåvor för Teen pojkarEtt skämt är nästan aldrig förlorat på en tonårspojke och idén om en överdimensionerad gåva är något han kan få en kick av helt ett tag. När man tänker på vilken typ av stor gåva att ge honom, anser hans sympatier och antipatier. Det finns en mängd underhållande överdimensionerade presenter tillgänglig online och en säkert passar hans personlighet.

För sport Fan

Om han är en ivrig baseball, golf eller boxning fan, finns det en överdimensionerad gåva med hans namn på den. Giant golfbollar kan komma till hands som en Papperspress på hans läxor skrivbord gigantiska boxningshandskar kommer att ge timmar av underhållning, samt bra fototillfällen. Om han är i baseball, är en måste-ha en gigantisk baseball handske som också fungerar som en stol och skulle vara ett bra komplement till sovrum eller spelrum.

För brädspel Fan

Om tonåringen i ditt liv är i schack, brädspel eller kort, att hitta en överdimensionerad gåva blir lätt. Återförsäljare säljer stora tärningar, pokermarker och spelkort för poker älskare, liksom stora schackpjäser för den tonåring som handlar om mental strategispel. För dem som älskar monopol, finns storskaliga monopol bitar.

Tankeställare

Inte många människor älskar mat mer än en växande, tonåriga pojke. Få honom en överdimensionerad gag gåva för hans födelsedag för att göra lite narr av hans favorit tidsfördriv. Om han har en söt tand köpa honom en falsk, överdimensionerade chokladkaka eller glasstrut. Ännu bättre, hitta en chokladkaka som är ätbara. Vissa säljs på upp till fem pounds. Om han har en stark aptit och äter du ur hus och hem, presentera honom med en överdimensionerad hamburgare, eller ännu bättre, en jätte sked och gaffel som för den stora aptiten.

För underhållning Buff

Om musik och filmer verkar vara hans liv dessa dagar, finns det jätte gåvor finns att fira hans intressen. Kanske han drömmer om att spela i ett band en dag och praxis på hans instrument dagligen. Överdimensionerade versioner av gitarr plockar, hörlurar, solglasögon och konsertbiljetter är bra idéer som roliga presenter. Om han älskar filmer, ge honom en jätte film FJÄLLPANEL eller ämbar jumbo-sized popcorn. Och om du inte bort honom från TV: N, en överdimensionerad fjärrkontroll blir en perfekt gag gåva.