mynewspapers.net

Stora farväl gåvor

Stora farväl gåvor


När någon lämnar, oavsett om det är en vän, familjemedlem eller medarbetare, kan det vara svårt att veta vilken gåva att ge dem. Farväl gåvor har ofta en tendens att vara alltför allmänna eller alltför sentimental. Några presenter är olämpliga eller helt enkelt forgettable. Men det finns flera tillgängliga alternativ som hjälper dig att välja just den rätta-- och lämpliga--gåvan.

Något roligt

Säga adjö kan vara besvärligt och känslomässiga. Humor är ett bra sätt att lätta på stämningen. Leta efter gåvor som kommer att göra mottagaren skratta och som kommer att få dem att komma ihåg dig när de ser gåvan. Några idéer omfatta humoristiska böcker på ett relevant ämne (personens nya karriär eller plats), kaffemuggar med roliga ordvitsar eller väggkalendrar med rolig fakta eller foton.

Något personlig

När någon du är nära, som en god vän eller familjemedlem, lämnar, välja en mer personlig present som återspeglar din relation. Fotoalbum eller personliga anteckningar fungerar bra för detta, som gör gåvor personlig med ett eget meddelande. Leta efter gåvor som är direkt relevanta för ett minne eller erfarenhet du delar, som en kopia av en låt ni båda älskar eller ett vykort från någonstans du på se tillsammans. Ge något humoristisk en personlig touch genom att referera till en personlig skämt eller roliga minne.

Något praktiskt

Ett annat alternativ är att ge något konkret. Om mottagaren lämnar området, en guidebok på sin nya plats kan vara lämpligt. Om han lämnar landet, prova en översättning ordbok. För någon som rör, eller genomföra en annan stor uppgift, att för en arrangör av resepaket specifika för denna uppgift. För någon ändra karriär eller företag, kan en ny mugg eller en skrivbord kalender vara lämpligt. Lägga till en personlig touch genom att ha gåvan personlig för mottagaren.

Tips

Vara medveten om eventuella allergier, känslighet eller kulturella frågor som kan finnas. Alltid vara respektfull och taktfull i valfri gåva. Fundera i förväg på present-ger inställningen. Några presenter kan inte vara lämpligt i en stor grupp miljö.