mynewspapers.net

Stor middag idéer för barn

Stor middag idéer för barn


Enligt Oxford journalerna slutsatsen en 2002 studie kallas "Barnens matvanor vanor och beteende" att föräldrar äter mer hälsosamt än sina barn. Av undersökningen framgår att föräldrar bör ha mer kontroll över vad deras barn äter. Men hur kan föräldrar få sina barn att vara glada över middag? Här är några middag idéer för måltider som är både hälsosamma och populär bland barn.

Ost

Barn älskar allt tillagas med ost. Men i stället för makaroner och ost, prova kyckling enchiladas. Med tärnad kyckling, grädde svamp soppa, hackad grön chili, taco krydda och hackad lök, gör tre koppar smält cheddar ost enchiladas en familj favorit.

Pizza

Pizzor har instant överklagande för barn. Fördelen med en hemmagjord pizza är att det kan bli en komplett hälsosam måltid i sig själv. Topp med massor av tärnad kyckling eller skinka, magert malet kött, paprika, tomater, lök, champinjoner, och avsluta med cheddar och mozzarella ost.

Ugn BBQ kyckling

Barn älskar grillad mat, även om den tillagas i ugnen. Delvis koka kycklingen i vatten först, och sedan placera i en kastrull, päls med massor av sås, salt och peppar och placera täckt i ugnen. Servera den med färska grönsaker.

Smörgåsar

I stället för de vanliga, ge dem grillade smörgåsar på fullkornsbröd fyllt med massor av skinka, ost, skivade tomater och vad du vill. Servera med bakad potatis.

Chick-Fil-A Kycklingsallad

Recept för ditt barns favorit snabbmat kan vara tillgängliga online. Göra det hemma, att lägga till hälsosamma ingredienser utan att ändra smak. Gör den populära Chick-Fil-A Kyckling salladen med tärnad selleri, söta ättikslag relish, hackad kokt ägg och majonnäs; Servera på grillade skivor av Texas toast.

Pasta

Barn älskar pasta. Spaghetti och köttbullar är en naturlig. En Makaronilåda kan lätt bli en favorit. För att göra grytan en frisk förrätt, koka lite kyckling i vatten och sedan koka makaroner i kycklingbuljong, lägga kycklingkött, grädde svamp soppa och oavsett de älskar grönsaker.