mynewspapers.net

Stor gruppaktivitet på spindlar för förskolebarn

Stor gruppaktivitet på spindlar för förskolebarn


Stor gruppaktiviteter hjälpa förskolebarn lär dig att dela, samarbeta och turas om. Förskolebarn är naturligt nyfiken och ivrig att lära sig om spindlar. Ett av de mest framgångsrika sätten att lära dem är genom minnesvärda gruppaktiviteter. Titta på bilderböcker, deltar i finger spelar och spelar spindel spel är några aktiviteter som kommer att hjälpa förskolebarn lär dig grundläggande fakta om spindlar.

Spindel historia tid

Gå till biblioteket eller en bokhandel att hitta bilderböcker som hjälpa införa förskolebarn att spindlar. Böckerna bör ha färgglada illustrationer, energiska rim och fängslande tomter som kommer att locka förskolebarn. Några exempel på böcker som lär förskolebarn om spindlar är "Är du en spindel?" av Judy Allen och "Dagbok av en spindel" av Doreen Cronin och Harry Bliss. Dela bild böcker om spindlar med förskolebarn under historien.

Spider Finger lekar

Finger lekar är korta dikter, RIM eller låtar som talas eller sjungit medan barn använder sina händer för att agera ut orden. Lära barn finger spelar med en spindel tema. Först visar finger leken, sedan uppmuntra barn att gå med. Några exempel är "The Itsy Bitsy Spider" och "The Spider i webben" (att en sjungs till tonerna av "Bonde i Dell").

PIN spindeln på webbspel

"Pin spindeln på webben" liknar "Pin the Tail på the Donkey" spelet förutom det spelas med en spindel tema. Rita ett spindelnät på bit av affisch ombord. Hänga spider web affischen på väggen i ögonhöjd för förskolebarn. Ge varje barn en liten plast spindel med dubbelhäftande tejp på baksidan. En i taget, ögonbindel varje förskolebarn och uppmuntra honom att gå mot affischen att hålla spindeln på webben. Det barn som stift hennes närmast centrum vinner den web spider.

Spider böna väska Toss

Spider böna väska toss är ett spel som kräver en cutout eller affisch av en spindel med ett hål för munnen. Göra ett utklipp med kraftig kartong och markörer. Mager cutout mot en vägg så att det är i den förskolebarn ögonhöjd. Ge fem sittsäckar till varje barn och uppmuntra barnen att turas om att mata spindeln av gungade sittsäckar i spider's mun. Det barn som får de flesta sittsäckar i spider's mun vinner en belöning som spider klistermärken eller klassrummet privilegium.