mynewspapers.net

Stöd våra soldater anslagstavla idéerOavsett människors olika åsikter om förekomsten av amerikanska trupper utomlands, många överens om att de enskilda män och kvinnor som valt att ta avsked av sina familjer och kämpa och försvara utomlands är modig, ärade människor. Du kan aktivt stödja våra trupper även på elementär eller gymnasiet nivå med en gest så enkel och grundläggande som en anslagstavla som ägnas åt dem.

Citat och bild

En anslagstavla att stödja våra trupper behöver inte vara en invecklad och komplicerad affär. Ibland är den mest rörliga hyllningen till någon eller en grupp människor bara en enda bild med ett enda citat. Exempelvis att citatet av Wallace Bruce "som hållit tron och kämpade kampen: ära deras, tullen vår." Detta citat skulle para ihop väl med silhuetten av en soldat, bilden av en amerikansk flagga. Betrakta också ett citat av Maya Angelou: "hur viktigt det är för oss att erkänna och fira våra hjältar och hon-mjölke!" ihop med en likaså lämplig bild.

Ansikten av våra trupper

Skapa en anslagstavla display som verkligen sätter ett ansikte på den namnlösa ännu modiga män och kvinnor utomlands riskerar sina liv, bort från sina familjer. Samla in bilder från studenter runt skolan som har familjemedlemmar kämpar eller arbetar i Irak eller Afghanistan. En stor titel som "Vi Support" eller "Våra tankar och böner går ut till" bör kröna upp på anslagstavlan. Sedan efter fotografier och namnen på de soldater utomlands som har släktingar i din skola. Så en glidande display visar människor individer utomlands och ger dem det samlade stödet av inte bara en familj, men en hela skolan.

Hur du kan hjälpa avsnitt

Om möjligt bör ägna åtminstone en liten del av din anslagstavla för hur andra kan göra något aktivt att stödja trupperna. Du kan till exempel skicka länkar till legitima webbplatser som tar donationer eller sponsra projekt som "Operation julgran" som hjälper leverera julgranar till soldaterna i Irak och Afghanistan under semesterperioden. Andra organisationer sponsor strävanden som "Operation mössa" vilket gör hand stickade mössor för trupper eller "Operation Beanie Baby" som samlar in leksaker och donationer för soldaterna att ge ut till barnen utomlands. Verkligen, det finns många sätt att hjälpa att många inte är medvetna om. Att ha en del av din anslagstavla som tydligt belyser detta är ett viktigt sätt att stödja våra trupper.