mynewspapers.net

Stilar hår för 7-åriga flickor

Stilar hår för 7-åriga flickor


Kort till medellång längd stilar är det mest praktiska alternativet när du väljer en frisyr för en ung flicka. Flickor i ålder 7 behöver du fortfarande hjälp från sina mammor när det gäller styling och att hålla håret rent, så det inte är klokt att välja en lång eller komplicerade stil som kommer att bli svårt att upprätthålla.

Flätor

Flätor är ett alternativ som kan vara utformade på olika sätt, och ser kul på unga flickor. Skapa flätor av bena håret ner i mitten, ända ner på baksidan av huvudet, och gör en fläta på varje sida. Knyt längst ned i varje fläta med en färgstark hår tie eller hårspänne. Andra alternativ inkluderar en fläta ner på baksidan eller en franska fläta. Du kan också börja fläta över ena örat och föra flätan över toppen av huvudet och säkert över andra örat för att skapa en "flätade pannband." Flätade frisyrer på unga flickor kommer att hålla håret upp och ur deras ansikten under simning eller utomhus speltid.

Ponytails

Ponytails är en annan frisyr alternativ för unga flickor som håller håret ur deras ansikten. Dra alla hår tillbaka hårt och skapa en hästsvans på baksidan av huvudet eller två ponytails, en på varje sida. Använd en färgstark scrunchie eller hästsvans innehavaren för att säkra. Ståndpunkten ponytails högre eller lägre på huvudet för att ändra utseendet.

Bob

En bob är en klassisk frisyr som är enkel att underhålla på unga flickor och fungerar med en mängd olika typer av hår, rakt, vågigt eller lockigt. Bobs kan skäras i olika längder från hakan till axeln och kan kompletteras med blunt-klipp fransar.

Håraccessoarer

Använda hårband eller andra hårtillbehör, såsom utsmyckade klipp eller barrettes, för att skapa lätt frisyrer. För klä upp tillfällen, som kyrkan eller ett parti, dra allt hår tillbaka och in i en bulle och fäst med ett jewelled klipp att skapa ett elegant utseende. Ett annat alternativ för en avslappnad men dressat utseende är att använda ett pannband, lämnar håret ner, efter med en locktång för att skapa lös lockar. Liten, glittrande barrettes kan användas med en mängd olika frisyrer för att hålla håret ur ögonen och ansiktet.