mynewspapers.net

Stilar för lockigt hår för indiska flickor

Stilar för lockigt hår för indiska flickor


Indiska flickor har normalt två olika typer av hår; rak eller lätt vågig. Den traditionella stylingen för indiskt hår är att slick det ordentligt med olja och forma det till en bulle nära nacken av hångla. Det finns dock för den moderna indiska flickan många frisyr alternativ, inklusive många typografiska stilar.

Lång och flödande

Använda mousse och scrunch långa, vågiga hår. Indiska flickor med naturligt lockigt hår har i allmänhet lös vågor. Denna frisyr är attraktiv när det växer långt ner på baksidan. Mjuka vågor ger en mjuk effekt. Scrunch vått hår med fingrarna att förbättra denna stil, eller tillämpa en mousse hela håret innan scrunching. Detta håller lockar på plats och förhindrar fly aways.

Axel-längd lockar

Använd en locktång för stora fat för att skapa axel längd lockar för indiska flickor med kortare hår. Använd en stor fat locktång, tillsammans med styling mousse, och skapa stora lockar nära basen av håret längs axeln. Vänds huvudet och köra fingrarna genom det försiktigt att bryta upp lockarna för naturligt snygga lockar. Spraya med hårspray att hålla.

Lockigt stripor

Skapa lös, härlig krusat hår med en locktång. Ta några slumpmässiga delar av håret och vira dem runt trumman av locktången att göra ansikte-inramning stripor. Detta skapar antydan till lockigt hår, men har inte uppmärksammade av tätt krusat hår. Curling bara några stripor av hår skapar vågor som ser fantastiska med indiskt hår.

Hot Rollers

Skapa volym och studsa med naturliga snygga lockar med hjälp av heta valsar. Varma rullarna finns i olika storlekar, att skapa varierade storlekar av lockar hela huvudet att efterlikna naturligt lockigt hår. Använda styling mousse och hårspray för att hålla lockarna på plats. Skaka loss för mjuka lockar lockar eller lämnar håret i snäva lockar för en något retro vibbar.

Kort lockar

Curl kort hår med en locktång. Skapa lockar med en stor eller liten pipa locktång, eftersom kort hår är ofta alltför kort för heta valsar. Använd samma stylingprodukter som med längre hår. Tousle lockarna efter curling att bryta upp allvarliga curl linjen. Detta skapar mer naturliga lockar med mjuka, vackra vågor.