mynewspapers.net

Stepping Stone idéer

Stepping Stone idéer


Språngbrädor kan lägga whimsy, färg och design till din trädgård och landskap. Gör din egen språngbrädor för att accent din utomhus inredning, eller köpa färdiga stenar för att skapa vägar och gångbanor. Språngbrädor behöver inte vara under fötterna; använda dekorativa språngbrädor i olika sätt att komplettera utomhus livsrum.

Personlig Stepping Stones

Skapa personlig språngbrädor för att accent din trädgård med en milk carton mögel eller en plast mögel från hantverk butik. Du behöver ett släppmedel oavsett vilken typ av mögel som du väljer; icke-minne matlagning spray, vegetabilisk olja och vaselin kommer allt arbete om du päls mögel också. Konkreta toppning blandningen har några stenar och är det bästa valet att göra språngbrädor. Häll i smord form och låt den inställd i 15 minuter innan dekorera blandade betong. Du kan använda kulor, mosaikplattor, glaspärlor, lera figurer och en mängd andra crafty objekt att försköna och anpassa stenarna. Gör intryck i mjukt betong med blad, och sedan markera dem med akrylfärg efter de konkreta botemedel.

Stäpp sten fasad

Omfatta en eller alla sidor av en trä eller betong planter med dekorativa språngbrädor för att lägga till visuella intryck i en vanlig exteriör. Välj tunn metall, keramiska eller betong stenar att förbättra planter; Limma dem på med vattentät konstruktion adhesiv. Du kan också limma tunna, dekorativa språngbrädor till sidan av en betongvägg trädgård, uteplats tegelvägg eller trästaket till accent utrymmet. Se till att använda starka vattentät limmet för att fästa stenarna till substratet. Håll stenarna på plats med flera remsor av förpackningstejpen medan limmet torkar. Ett annat sätt att använda tunna språngbrädor som en dekorativ fasad är att inkludera dem som det viktigaste inslaget i en bordsskiva mosaik. Limma språngbräda på mitten av trä eller betong bordet med vattentät tejp, och sedan fylla i runt den med mosaik och platt-backed glas Cabochoner.

Stepping Stone vindspel

Dekorativa, tunn, metall språngbrädor kan också användas som rubriker för vindspel. Borra ett litet hål i översta centrum av språngbräda samt längs botten omkretsen; du behöver ett hål längs botten för varje wind chime strand. Tråd dubbel längder av fiskelina med kristaller, pärlor, redskap, hantverk klockor och andra nyckfull objekt att göra vind ringklockan strandar. Knyt raderna till språngbräda genom borrade hålet, och sedan täcka knop med tydliga, vattentät tejp. Hänga stegmotor sten klockspel på samma sätt med hålet i toppen centrum.