mynewspapers.net

Stenciling idéer för barnkammare rum

Stenciling idéer för barnkammare rum


Om du vill lägga till en personlig touch till din barnkammare, är stenciler ett bra alternativ. Stenciler finns utklipp designer som tillfälligt kan kopplas till en vägg. Du målar inuti mönster, och när du tar bort schablonen från väggen, en tydlig form kan ses på väggen. Kan du måla teckningar i en barnkammare rum med lite övning. Stencil ritningar lägger till ett element av fantasier till en plantskola och till skillnad från tapeter, kan målas över senare.

Omvända färger

Stenciler använder samma mönster varje några inches. Om du är orolig att gästerna kommer att kunna berätta att du använt en stencil istället för handmålade konstverk, kan du använda färg att lägga till en egen touch. Till exempel, om du har en tvåfärgad effekt i din barnkammare, placera stencilen över färg linje där de två färgerna möts. Stencilen kommer att överbrygga klyftan mellan två färger. Stencilen kan ta på färgen på den övre delen när det är på den nedre delen och tvärtom när det är på den övre delen.

Ordet stenciler

Stencilen några ord, en stor vers, ett rim eller en dikt på en vägg. För en enkel stencil, placera ett stort brev över spjälsängen att agera som en monogram. Stencilling namnet på ditt barn ger en personlig touch till plantskolan. För ett mer traditionellt hus, stencil ordet "Grundade" eller "Etablerat" sig, följt av barnets födelsedag i fancy skript. Ord behöver en ren kontur så detta fungerar bäst på väggar med liten eller ingen konsistens.

Tema stenciler

Schabloner kan matcha temat för resten av din barnkammare. Ta former och färger av plantskola sängkläder för inspiration. Fortsätta temat på väggarna. Schabloner kan innehålla allt från baseballs till blommor.

Moderna stenciler

Stenciler behöver inte vara komplicerat. Du kan bli sjuk av att se samma stencilerna i plantskolan efter dagis. Schabloner kan även göra dig tänka på land dekorera. För ett mer modernt utseende, stencil stora cirklar runt i rummet. Använda djärva färgalternativ som choklad brun, orange, chockrosa eller limegrön.

Väggmålning stenciler

Du behöver inte vara konstnär att skapa en väggmålning. Använda flera stenciler tillsammans, som blommor, insekter och ett staket till en trädgård tema plantskola. Du kan även hitta stencil förpackningar som hjälper dig att återskapa en favorit BARNKAMMARRIM scen.

Stora schabloner

Stencilling kan vara en stor uppgift som tar flera timmar eller flera dagar, men du slipper schablon en kantlinje runt ett helt rum. En stor stencilen kan ha en stor inverkan i en plantskola. Eller en liten stencil design av en nyckelpiga kan döljas i ett hörn. Du kan även stencilen en fjäril nära taket.