mynewspapers.net

Steg för steg-Ramp planer

Steg för steg-Ramp planer


Ramper för BMX, skateboard och inlines kan vara lätt byggas med en stegvis process. Måttlig Snickeri erfarenhet kommer att göra uppgiften lättare, men de flesta människor klarar av det så länge de vet hur man använder en cirkelsåg. Plywood och standarden pinjeträd gården virke används ofta för ramperna såhär. Materialen är lätta att arbeta med och kommer att resultera i en stark tålig ramp om byggt ordentligt. En ramp som denna bör inte kräva mer än en timme att bygga.

Instruktioner

• Rita en linje från hörn till hörn på 42-tum blad av plywood. Skär plywood med din cirkelsåg så du har två lika storlek triangulära bitar av plywood.

• Ställ in plywood bitar på sina 42-tums kanter så att de är parallella, 22 ½ inches isär och så hypotenuses (den längsta sidan av triangeln) justeras. Position sex 22 ½-tums styrelser vinkelrätt mellan dem så att de är placerade 6 1/3 inches isär och så deras 1 ½-tums kanter är i jämnhöjd med hypotenuses av plywood. Utanför styrelserna bör vara 3 inches från ändarna av hypotenuses. Skruva genom plywood och in i styrelserna. Använd fyra skruvar för varje styrelse.

• Position senast 22 ½-tums styrelsen vinkelrätt mellan plywood så det är 5 ½-tums bred yta är jäms med 21-tums kanterna av plywood och så det är nedre kant är jäms med 42-tums kanten av plywood. Skruva genom plywood och i styrelsen med fyra skruvar.

• Låg 47-tum plywood ovanpå sex brädorna så dess kanter är i jämnhöjd med sidorna av plywood och den främre och bakre sidan av rampen. Skruva fast plywood till styrelserna med två skruvar för varje styrelse. Skruvarna ska vara 3 inches från 47-tums kanterna av plywood.