mynewspapers.net

Steg för steg om hur man rita realistisk bil Flames

Steg för steg om hur man rita realistisk bil Flames


Rita realistisk lågorna kan vara en utmaning för även de mest fulländade konstnärerna. Real flames ständigt flimmer och flytta, vilket kan vara svårt att skildra genom din ritning. Dock i olika former och former flames anta göra dem en intressant föremål draw. Att lägga till realistiska lågor i ritningen bil kan skapa en hot rod stil och ger din bil en egen personlighet. Med lite övning, kan du rita lågorna för att dekorera din bil ritningar.

Instruktioner

• Samla några bilder av lågorna. Rita realistisk lågorna kan vara svårt; ta dig tid att bekanta dig med olika former och färg som flames ta på. Detta kommer att ge dig en god förståelse av olika typer av lågor och kan även inspirera din slutliga utformningen.

• Rita grundläggande konturerna av din eld. Välj var du vill att din lågorna ska placeras, för exempel sidan eller motorhuven av bilen; och rita en enkel disposition. Fokusera på formen och inte i detalj, eftersom detta bara kommer att utgöra skalet av din lågor.

• Utveckla din lågor, lägga till detalj till design. Stora dispositionen ensam ser alltför enkel och orealistiska. Bygga upp din flamma design genom att lägga till ett antal lager i dispositionen att representera de olika nivåerna av värme och färg i en riktig flamma. För att skildra rörelsen av real flames, försök att utvidga din design i ett "S" form eller ritning mindre flames kommande av den ursprungliga designen.

• Välj ett urval av varma färger som rött och apelsiner, ge din lågor ett realistiskt utseende. Real flames ändra färg med intensiteten i deras värme. Använda en annan färg för det yttre skalet och insidan detalj. Centrum av en låga är vanligtvis blåfärgad, med outsides orange eller röd. Du behöver inte hålla sig till dessa färger; Använd din fantasi för att lägga till en personlig touch till din lågor.