mynewspapers.net

Steg för steg-instruktioner för att bygga en mus fälla bil

Steg för steg-instruktioner för att bygga en mus fälla bil


En mus fälla bil är en typ av racing bil som fungerar genom att dra ett snöre fäst en uppsättning hjul och våren fällan. När fällan släpps, drar strängen hjulen längs i snabb takt. Du kan göra råttfälla bilar med nästan vad som helst, men denna grundläggande bildesign är bäst för nybörjare.

Instruktioner

• Ta isär pennor genom att skriva slutet och några interiör patroner. Du kommer att använda höljet mus fälla bil axlarna. Kasta den andra delen av pennan bort för att förhindra bläck fläckar.

• Skär en 1-tums bred cirkel från den bredaste delen av fyra ballonger. Sträcka sig ballong cirklar över CD-skivor att skapa gummi skor för hjulen. Detta hjälper till att få tillräckligt dragkraft på marken för att flytta bilen.

• Borra ett litet hål i centrum av en av pennorna. Trä en bit snöre i detta hål och ut ena sidan. Knyt en tandpetare till slutet av strängen för att hindra den från att falla tillbaka i pennan.

• Borra ett litet hål i de fyra hörnen av musfällan. Håll hålen på samma ställe mot varje hörn. Skruva fyra öga krokar i de borrade hålen.

• Skjut en penna genom två av ögat krokar på sidan av den fälla som våren vilar på när fällan inte laddas. Vrid pennan. Pennan bör kunna vrida fritt. Om det inte går, kommer att du behöva expandera öga krokar. Använda tång att greppa kroken och dra den öppen så att pennan kan rotera fritt. Om pennan är mycket för stor, använda större öga krokar.

• Linda en av återstående uncut ballonger över slutet av pennan bifogas Råttfällan. Skjut en CD över ballongen. Ballongen bör vara tillräckligt hög för att förhindra att CD-skivan glider av pennan lätt. Om den är för lös, skapa flera lager runt pennan med ballongen. Ballongen knutna till slutet av pennan rymmer CD på penna axeln att förhindra den från att falla av. Upprepa för den andra sidan av pennan.

• Fäst den andra pennan öga krokar på samma sätt som du använde för den första axeln. Dra i snöret tätt mot insidan av pennan. Tandpetare förhindrar strängen kommer hela vägen igenom. Kontrollera att strängen är mitt i axeln.

• Koppla CD hjulen till axeln precis som du gjorde för den första uppsättningen hjul. Wrap snöre runt den baksida axeln och ställa fällan. Knyt den lösa änden av strängen till slutet av fällan. När fällan släpps kommer bilen att skjuta över golvet.