mynewspapers.net

Steg för steg: Hur man drar en kanin

Steg för steg: Hur man drar en kanin


Kaninerna vädjar till barn och vuxna. De är mycket sympatisk djur. Det är ingen överraskning att kaniner är populära i många tecknade filmer, serier och andra former av media. Dra en kanin tar samma ritning tekniker som används för att dra någon annan typ av djur eller person och kan genomföras på bara några korta steg.

Instruktioner

• Rita de grundläggande formerna. Rita en cirkel för huvudet. Rita en lodrät linje i mitten av cirkeln; Detta kommer att bli mittpunkten i ansiktet. Rita en vågrät linje över cirkla, ca 3/4 av vägen upp. Denna linje representerar där ögonen sitter. Rita en cirkel eller oval för kroppen. Rita två sträckte ut ovaler för öronen. Rita en cirkel i nedre delen av kroppen för varje bakre benet. Rita två linjer att representera där varje framben kommer att vara. Rita en cirkel på botten av kroppen om svansen.

• Rita ansiktet. Rita två stora ovaler på den horisontella linjen för ögonen. Rita elever, med stora reflektioner inuti dem, inne i ögonen. Rita två kurvor uppåt för ögonbrynen. Rita en upp och ner triangel för näsan. Rita två böjda linjer kommer ner och ut från näsan för munnen. Rita två stora framtänderna mellan de två böjda linjerna. Rita morrhår kommer ut från ovanpå de två böjda linjerna. Radera de lodräta och vågräta rader som drogs in i huvudet cirkla.

• Rita kroppen. Rita konturer av kroppen över de enkla formerna. Dra fötterna på botten av bakben. Anslut linjer för frambenen och dra fötterna på botten av dem. Rita mindre ovaler inuti öronen att Visa innerörat. Radera de enkla former som du drog över.

• Rita i detalj. Dra bitar av päls på kinderna, i ändarna av öronen och ovanpå huvudet. Rita fluff runt svansen. Rita två linjer på varje fot till separata tårna.