mynewspapers.net

Steg för steg Guide till ritning palmer

Steg för steg Guide till ritning palmer


Allt som krävs är några tekniker och lite övning att rita vackra palmer. Att hitta och Visa live palmer kan vara ett bra sätt att dra dem, eftersom det tillåter dig att se palmer i tre dimensioner. Korta av det, det finns gott om bilder tillgängliga för den blivande konstnären. Arbeta från dessa kan hjälpa dig Rita palmer exakt.

Instruktioner

• Titta på palm tree bild och försök till räkna ut den grundläggande formen av trädstammen. Rita en linje med din penna att representera denna grundform. Rita ut från toppen av den första raden att föreslå palmblad. Rita mer av varje fond att representera den ormbunksblad blad.

• Rita cylindrar tjockleken på trädet runt stammen till gör stammen ser tre dimensionell. Använd bilden som en guide för att rita konturerna av trädet, fånga unika prognoser och indrag av Barken.

• Fokusera på fronds och rita konturerna av bladen baserat på vad du ser i bilden. Bladen av palmer ta brukar på en spetsig form som sträcker sig från centrum av varje ormbunksblad. Det är inte nödvändigt att dra varje blad, eftersom ögat kommer ofta komplettera bilden i en människas fantasi.

• Starta din penna på sin sida lägga till skuggor till palmerna och skuggar de lämpliga områdena. Titta på bilden för att hitta sådana områden. Variera din penna trycket att skapa skuggor som går från grå till super mörka.