mynewspapers.net

Steg för steg-70-talet frisyrer

Steg för steg-70-talet frisyrer


Skapa din egen flower power, alla naturliga 70s frisyr är lätt. En 1970-talet inspirerad frisyr kan uppnås med hjälp av apparater eller bara blås torkning håret rakt. Under 70-talet om du ville ha raka lås, skulle du stryka ditt hår med en kläder järn som det fanns ingen handhållna keramiska plattång tillgängliga. Frisyr mode av denna era var influerad av hippiekulturen, disco scenen och Farrah Fawcett fågelvilt lås. Idag, ett 70-tal stil är lätt att uppnå utan att ha din vän bokstavligen järn håret.

Instruktioner

Befjädrade frisyr

• Plug i varma valsar, locktång eller strykjärn. Arbeta mousse genom fuktigt hår och föna. Som du föna, Använd en liten runda fat borste och slag torka dina lås som om du curling dem ut.

• Placera heta valsar i hår och rulla dem bakåt. Om du använder en locktång, curl håret i en bakåt rörelse. Lockarna ska börja ta på en flippade ut titt; Detsamma gäller ett strykjärn. Oavsett vilken apparat du använder, flip hår ut och bort från ansiktet.

• Köra fingrarna genom håret och separat lås för att ge en mer naturlig look till ditt hår. Det ska se ut som om det är "befjädrade." Spraya med hårspray att säkra stil.

Disco stil Updo

• Del hår i mitten eller på sidan med en kam, sedan släta håret ner platt mot huvudet med en smoothing creme. Endast mjuka hår till nacken av din hals.

• Retas hår med en kam från nacken av din hals ner för att ge det volym. Spraya med hårspray till låsa volymen på plats.

• Samla hår som om du ska göra en låg hästsvans. Vik hästsvans på mitten och vira ett gummiband runt håret att säkra i en bulle. Dra hår ut lite för att ge det en full, bubbla effekt. Spraya håret över till säker stil.

Alla naturliga frisyr

• Applicera mousse för att fukta håret. Del hår i mitten med en kam. Använd en runda fat borste och blås torrt hår rakt. Anslut en keramisk platta järn till värme.

• Rulla håret ovanpå huvudet från kronan i 2-tums sektioner med kardborrband rullar. Detta är att skapa volym på toppen. Lämna i fem minuter. Ta bort rullarna och retas hår på kronan med en tunn tand kam. Använda kammen för att släta håret över efter bråkade, men inte dra retas ut. Du lätt kamma över området retad för att skapa en slät look.

• Dra ut en tum sektioner av hår och räta ut med en keramisk platta järn. Upprepa tills håret är rak och slät hela vägen runt. Använda hårspray för att säkra stil. Accent denna stil med ett tunt elastiskt pannband bärs runt omkretsen av din chef eller liten blommig barrettes.