mynewspapers.net

Steg för att göra en stoppskylt

Steg för att göra en stoppskylt


Stoppskyltar är användbara i fler situationer än som en trafik som reglerar verktyg. Du kan använda stoppskyltar i klassrum, för spel, som rum dekorationer eller för något annat ändamål du kan tänka dig. Eftersom det är olagligt att ta en faktiska stoppskylt från en väg, kan du göra din egen naturlig storlek tecken ur kartong och måla.

Instruktioner

• Rita konturerna av en oktagon på kartong. Varje sida bör vara 30 inches från motsatt sida, och åtta sidorna bör var och en ännu 10 inches lång. Mäta raderna och använda en linjal för att kontrollera att allt är raka och jämna.

• Skära tecken formen noga av kartong med sax eller en låda fräs. Kanterna ska vara skarp och snygg.

• Måla bakgrunden av stoppskylten med ljusa röda akrylfärg och låt det torka. Om färgen gör att några av kartong färgen syns igenom, lägga till en annan kappa.

• Måla en tunn, vit kant runt kanten på stoppskylten. Gränsen ska vara 20 mm., eller lite mindre än 0,8 inches bred. Låt färgen torka helt och lägga ytterligare ett lager på toppen om det behövs.

• Måla versalerna "Stopp" i vit färg i centrum av tecknet. De bör vara 25 cm. lång, eller 9,8 inches. Hålla tjockleken på bokstäverna samma som tjockleken på den vita ramen runt kanten.