mynewspapers.net

Statliga bidrag som autismAutism, en genomgripande störning i utvecklingen, kan bli kostsamt för föräldrar. Läkare, terapeuter och även särskilda skolor kan vara nödvändigt, beroende på det enskilda barnet, och alla dessa saker kan vara ganska dyra. Lyckligtvis finns det ett antal privata och offentliga bidrag som kan användas till att betala för allt från alternativa terapier till skolan kostar.

IDÉN

IDÉ, personer med funktionshinder skollagen, inte ett bidrag, gör barn med funktionshinder berättigar till ett antal gratis eller billiga tjänster såsom medicinska utvärderingar, psykologiska tjänster, talterapi, sjukgymnastik, förälder rådgivning och utbildning, assisterad teknik enheter och andra specialiserade tjänster. Medan utbudet varierar av staten är det viktigt att veta att alla barn under 21 vara berättigade och att barn under 10 år inte behöver en diagnos, eftersom de kommer att förses med en som en del av detta program. Många föräldrar till autistiska barn som har bara varit disagnosed är omedvetna om denna lag, eller bara kan grunderna i hur man använder den. Du kan hitta om de särskilda bidrag vid govbenefits.gov, en webbplats som funktioner visar en lista över befintliga bidrag, sökbara enligt funktionshinder och ålder.

Hjälp djuren

Många barn med funktionshinder, bland annat autism, utnyttja kontakt med djur. Det finns många program som ger hjälphundar, ridning terapi och andra djur-relaterade stöd. Många föräldrar som inte har råd med dessa tjänster på egen hand eller inte hittar stipendier, volontär sina barn som "socializers" med valpar och kattungar på lokala djurhemmet. Forskning har visat att bara klappa djuren kan ha en gynnsam effekt på dessa barn. Delstaten Kalifornien erbjuder upp till £32 månaden för service hund vård, bland andra tjänster. Du kan hitta mer på dss.cahwnet.gov. Andra stater har liknande program, så kolla med din lokala Autism Society gren, lokala terapeuter och skolor.

Personligt stöd

Det finns många grupper som kan ingripa när din lokala eller statliga regeringen inte kliva. Till exempel driver Easter Seals samhället en program för autistiska barn, liksom för andra funktionshindrade populationer. Denna organizatoin också kan ge information om tjänster som är tillgängliga i ditt område, opinionsbildning stöd, och påsk tätningar volontärer kan leka med ditt barn eller till och med följa med dig till läkare utnämningar, för att underhålla honom. Du kan kontakta denna grupp på easterseals.com. NeighborHeart programmet serverar familjer i Virginia, Washington DC, Maryland, Delaware, Pennsylvania, New Jersey och New York. Det ger så kallade livskvalitet bidrag, allt från 65 kr till £325, som kan användas till något som förbättrar ditt barns livskvalitet. De flesta autism bidrag finansieras privat men de är relativt lätta att hitta och många har namnet "Livskvalitet Grant," så de kan användas för både köp och tjänster.