mynewspapers.net

Statliga bidrag för pensionärer

Statliga bidrag för pensionärer


Pensionärer som uppfyller kraven kan vara berättigade till bidrag från regeringen att hjälpa dem med olika aspekter av livet. Hälso-kostnader, rätt kost, boende och sysselsättning är några av de områden där seniorer kan dra med hjälp av bidrag. Varje bidrag som regeringen ger kan hjälpa äldre med aktiviteter som är avgörande för deras hälsa och välbefinnande.

Statliga bidrag för pensionärer

Hemtjänst

Med åldern genomgår kroppen förändringar som ibland inte kommer att tillåta människor att fungera som de gjorde tidigare. Pensionärer kan utveckla rörelsehinder som hindrar dem. Seniorer med ett rörlighet frågor skulle kunna leva ensam, men de skulle behöva vissa Boende att göra processen så enkel som möjligt. Ägare av privata icke-vinstdrivande utvecklingen för äldre kan vara berättigade att konvertera alla eller några av deras enheter i Assisted Living faciliteter (ALF). Enheterna kan konverteras för att hjälpa seniorer med dagliga aktiviteter. Dessa verksamheter inkluderar men begränsas inte till bada, äta och städning. Typer av konverteringsmöjligheter som kan hjälpa svaga seniorer är specialtillverkad duschkabiner, kök som är utformade för att undvika frågor som rörlighet och en mer effektiv enhet design som gör att äldre människor att städa upp sina hem mer effektivt. Ägare av senior komplex kan ansöka om detta bidrag genom att kontakta en HUD byrå i sitt område.

Hälsa

Äldre människor behöver kvalitet sjukförsäkring för hälsorelaterade frågor som dessa kan ådra sig i ett senare skede av livet. Medicare sjukhus försäkring hjälper till att möta behovet av sjukersättningar för äldre människor. Seniorer som är 65 och äldre är berättigad att erhålla denna förmån från regeringen. För att ansöka till förmån för detta bidrag, gå till din lokala Department of Health and Human Services.

Nutrition

Med rätt sorts mat att äta är viktigt för äldre människor. Med åldern behöver kroppen rätt kost så att vissa kroppsfunktioner kan utföras effektivt. Regeringen ger incitament kostprogram tjänster, använda ett grant-baserat program som påstår att tillhandahålla näringsrika hem-levererade måltider för äldre människor. Statliga organ som arbetar med äldre kan få bidrag från administrationen på åldrande.

Stödjande tjänster

Låg inkomst pensionärer i allmännyttiga bostäder kan behöver stödjande tjänster att utföra stora aktiviteter. Det finns ett bidrag från regeringen som kan hjälpa människor i denna situation inte bara ta emot support stöd men också ekonomiskt bistånd samt. Bosatt tillfälle och stödjande tjänster är ett program som har skapats för att hjälpa äldre låginkomsttagare med dessa typer av tjänster genom välfärd att arbeta program. Pensionärer kan ansöka om detta program genom sina lokala offentligt stöd kontor.

Far-och morföräldrar program

Det finns vissa byråer inom våra samhällen som tillåter låg inkomst pensionärer att bli foster mor-och farföräldrar för barn och ungdomar som behöver stöd. Regeringen bidrar till att stödja detta program med hjälp av biståndsmedlen. Bolaget för nationella och samhällstjänst är den primära sponsorn av detta program. Äldre människor kan kontakta den lokala Department of Health och Human Services att anmäla sig.