mynewspapers.net

Statliga bidrag för nya skribenter

Statliga bidrag för nya skribenter


Statliga bidrag kan vara ett bra sätt att tillhandahålla finansiering för forskning ett skrivprojekt. Många författare söka statliga bidrag att hjälpa dem i detta skrivprocessen och få deras arbete publiceras.

Kompetens

Några författare som vill ansöka om ett statligt bidrag bör ha kompetens inom ett specifikt ämne eller fält. Ämnet av boken eller forskning måste ha intresse för allmänheten eller för den organisation som finansierar stipendiet.

Överväganden

Vet vad du vill skriva om innan du ansöker om bidrag. Författare som kom till processen oförberedd vanligtvis inte får bevilja pengar för sin bok.

Storlek

Storleken på ett skriftligt bidrag kommer att variera mycket beroende på den organisation som awards beviljande. Författare kan söka högre bidragsmedel från organisationer som National Endowment for the Arts och National Endowment for Humanities.

Krav

Det finns inga specifika utbildningskrav gälla för många federala bidrag. Organisationerna som söker bra idéer. Författaren tillämpar bör ha några års erfarenhet skriva i sina fält, eller har tjänat en magisterexamen eller högre på engelska eller ett område av expertis.

Alternativa möjligheter

Om en författare inte kan hitta ett bidrag att söka på federal nivå, kan det finnas bidrag på statlig och kommunal nivå. Dessa bidrag finns ofta att författare som har ett intresse i det lokala samhället.