mynewspapers.net

Starta en karriär i inredning och design

Starta en karriär i inredning och design


Inredningsarkitekter planera och skapa interiörer från bostäder, kontor, restauranger, skolor och högskolor, butiker och offentliga byggnader. Designers syftar till att göra interiörer bekväm, säker och estetiskt tilltalande. De arbetar främst i inredning och designföretag och arkitekturen praxis, men det finns också möjligheter i design departementen återförsäljare, tillverkare, faciliteter förvaltningsbolag och byggföretag.

Instruktioner

• Bedöma din personliga färdigheter. Utveckla färdigheter och tekniker med ljus, färg, möbler och material för att skapa inre miljöer. Förbättra dina kunskaper i produktion av skisser eller tredimensionella modeller att Visa klienter era förslag. Utveckla projekt management färdigheter så att du kan samordna inredning projekt från första planering till slutförande. Bra social kompetens är viktiga, som du kommer att arbeta med kunder, leverantörer, entreprenörer och andra yrkeskategorier, till exempel arkitekter, lantmätare och ljusdesigners.

• Få utbildningskvalifikationer. Det brittiska Institute of Interior Design beskriver ett antal alternativ för inredning och designutbildning. (Se referenser 1) Ta en två års universitetsstudier eller heltid tre år grad kurs i inredning och design. Få praktisk yrkesinriktad examen genom att ta en BTEC eller HND kurs.

• Bekanta dig med de material som används i inredning och design så att du kan utveckla specifikationer för dina projekt och identifiera lämpliga leverantörer. Besök utställningar eller utställningar att hålla dig uppdaterad med nya material. Kolla design tidskrifter och webbplatser att övervaka trender i inredning.

• Vinst erfarenhet på inredning och design-projekt. Erbjuda att utföra arbete för vänner eller familj. Ansöka om semester arbete i ett inredning kontor. Ta på frilans projekt att bygga din upplevelse. Fotografera inredningen före och efter du har arbetat med dem och använda bilder för att skapa en portfölj som visar upp ditt arbete.

• Skapa ett CV som listar dina kvalifikationer, beskriver ditt personliga färdigheter och beskriver din erfarenhet hittills. Leta efter lediga platser i avsnitten utnämningar till handeln tidningar som "Arkitekter 'tidning," "arkitektoniskt granska" eller "FX Magazine." Kolla rekrytering webbplatser eller karriär sidorna av design företagens webbplatser. Skicka ditt CV till företag att du skulle vara intresserad av att gå.

• Överväga en alternativ karriär som en frilansande inredningsarkitekt. Registrera ditt företag med HM Revenue och tullen för beskattning. Utse en revisor att hantera dina konton och fråga en advokat som hjälper dig att upprätta avtal och villkor för verksamheten. Skapa en webbplats som innehåller dina kontaktuppgifter, exempel på ditt arbete och de tjänster du erbjuder. Kontakta potentiella kunder direkt eller erbjuda dina tjänster arkitekter eller inredning företag som underleverantör.