mynewspapers.net

Starta din egen motorcykel företag

Starta din egen motorcykel företag


Motorcyklar är ett ekonomiskt sätt att pendla till arbetet. De ger också ett sätt att tillbringa en trevlig helg, ta turer på natursköna vägar och stigar. Fler människor väljer att köra motorcykel, antingen av ekonomiska skäl eller eftersom de njuta av aktiviteten. Några av dessa människor köper väl underhållna begagnade motorcyklar istället för att gå i skuld för nya. Detta skapar ett behov för mer använt motorcykel företag. Starta en liten begagnad motorcykel företag kan så småningom producera en bra inkomst, så länge som ägaren är kunnig i Motorcykelverkstad och har en god affärsmässighet.

Instruktioner

• Ta en motorcykel reparation klass. Bara kunna reparera motorcyklar i garaget är inte tillräckligt för ett företag. En händer på, själv lärde mekaniker kan vara mycket bra, men har ett certifikat från en skola gör du verkar mer professionell. Lär dig från en lokal högskola eller ens ta online klasser.

• Börja köpa prisvärd används motorcyklar. Arbeta på dem på din fritid. Reparera fixeras de, och band de andra som för att bygga en inventering av begagnade delar. När du får flera motorcyklar för försäljning, det är dags att bestämma där du kommer försäljning dem.

• Hitta en plats. Hyra en byggnad i affärsdistriktet kan vara dyra. Kommunen kan ha förordningar mot din typ av verksamhet på grund av EPA förordningar eller buller problem. Kontrollera med stadshuset så att du kan ha denna typ företag dit du vill, innan du ansöker om ett företag licens. Du kommer att behöva ansöka om ett registreringsnummer för mervärdesskatt att få ett företag licens. Dina county clerk hjälper med detta förfarande och kommer att placera ett meddelande i papperet, avslöja namnet på verksamheten och vem som äger den.

• Kontrollera de lokala koder och zonings innan man beslutar att bygga din motorcykel verksamhet på din bostadsfastigheter. Zonindelning får inte tillåta denna typ av hem affärssystem. Du kanske kan ansöka zonindelning variansen, men att åtagit sig att delta flera förhör. EPA förordningar och krav kan ta lite tid att följa, men om du menar allvar med denna verksamhet, du kommer att behöva vidta nödvändiga åtgärder innan du kan få ett företag licens.

• Öppna din motorcykel verksamhet med den lilla mängden begagnade motorcyklar du har förvärvat, repareras och poleras. Annonsera en öppet hus fest för din första dag i business. Placera flyers i företag som du vet är besöks av motorcyklister. Bjud in alla du känner för att delta i öppet hus.

• Vara beredd att svara på frågor och Visa dina kunskaper när människor kommer till öppet hus firandet. Erbjuder bra erbjudanden på motorcyklarna du har till salu. Har priserna för reparationer, service och underhåll visas. Erbjuda en invigningen rabatt till kunder som schemalägger sina reparationer omedelbart.

• Följa upp genom att göra reparationer snabbt och effektivt. Detta kommer att bygga respekt bland andra motorcyklister. Ge dem kvalitet reparationer, rimliga priser och en snabb vända tid och ditt företag kommer att växa snabbt.