mynewspapers.net

Star-tema gåvorFörsöker hitta en present till en stjärna älskare? Köp en stjärna och namnge det efter din älskade kanske låter romantiskt, men det har ingen verklig betydelse, enligt Internationella astronomiska unionen: stjärna namn tilldelas baseras på internationellt accepterade regler, inte kommersiellt. Fortfarande finns det gott om star-tema gåvor som kommer att överraska och glädja den person du bryr dig om.

Stjärnkarta

Beställ en skräddarsydd karta över positionerna stjärnorna var på en viss plats, datum och tid. Välj ett ögonblick som var speciell för dig och den person du bryr dig om--till exempel hennes födelsedag, det ögonblick du träffat eller din årsdagen.

Smycken

Smycken butiker ofta erbjudande örhängen, armband, halsband och även ringar med en stjärna tema. Markera en bit av smycken som kan graveras med ett kort, personligt meddelande, eller gör ditt val i en vintage Smyckesbutik. Som en personlig touch, kan du ha en juvelerare anpassa en stjärnformad bit av smycken.

Böcker och affischer

Ett brett utbud av böcker och affischer finns i ämnet av stjärnor, från star atlaser och kartor till soffbord böcker och stora affischer med rymden fotografier av stjärnor och galaxer. Om möjligt, Välj något som publicerades nyligen för att undvika potentiellt att ge din älskade en dubblett gåva.

Planetarium biljetter

Ordna ett besök på ett planetarium om du bor nära en. Beroende på planetariet, kan det även vara möjligt att ordna en privat visning med ingen annan runt.

Husgeråd

Stjärnor är ett populärt tema för husgeråd och dekorationer. Välja din gåva baserat på specifika tillfällen: när julen närmar sig, till exempel stjärnformade träd prydnadsföremål kan uppskattas. Undvika klibbig eller kitschig objekt som snöglober eller stor väggdekorationer, om du inte är säker på att din älskade kommer att uppskatta dem.

Star lampor och jordglober

Star lampor kan vara ganska dyra, speciellt om du köper en high-end modell, men de är slående och imponerande. En hög kvalitet stjärna lampa kan vända ett mörkt rum i en personlig planetarium--vissa modeller kommer att spela lugn musik eller kan ställas in på en timer, så att din älskade kan somna med stjärnor ovanför hans huvud.