mynewspapers.net

Stanna hemma call center jobb

Stanna hemma call center jobb


Den ekonomiska nedgången har minskat tillgången på traditionella jobb, och fler och fler människor letar efter andra sätt att tjäna inkomst. Arbete-at-home möjligheter är tillgängliga, kalla särskilt centrum jobb som gör att du kan stanna hemma. Många mammor tycker att stanna hemma ger dem mer tid för att spendera med sina barn.

Uppstå

Uppstå är en av de populära företag som tillåter individer att starta ett hem-baserade företag och arbeta hemifrån. Uppstå fungerar med flera företag att hantera kundtjänstärenden, teknikersupport och försäljning. Företaget erbjuder utbildning för dig att bli en uppstår Certified Professional kund interaktion specialist. Du kan välja vilka klienter att tjäna som väljer de bästa schema som fungerar för dig.

Home Shopping Network

Det finns många anställda i HSN som får bo hemma. Detta är anställda som fältet försäljning samtal för 20 timmar per vecka. Några av anställda arbeta deltid eller heltid. Beroende på de objekt att HSN funktioner samt säsongen, säljteamet kan krävas att jonglera ca 500 samtal vid en given tidpunkt.

Ledande företag

Du kan också fungera som en virtuell call center agent för stora företag som Aetna, 1-800-Flowers, eller GE. Dessa företag hyra kundservicerepresentanter att hjälpa kunder, och de erbjuder distansarbete positioner. Representanterna kommer att behöva hjälpa kunder med deras behov. Detta är heltidstjänster som kan ge bonus och förmåner.

LiveOps

LiveOps är ett annat exempel på en oberoende leverantör som betalar samtalet agenter för de tjänster de tillhandahåller. Blivande anställda måste ha egen utrustning samt kontorslokaler för att kunna arbeta med företaget. Agenter betalas baserat på deras samtalstid med kunder. Prestanda poäng kan också ges, som kan öppna fler möjligheter, såsom möjlighet att ta emot fler samtal.

Fördelar

Det finns många fördelar med att arbeta hemma med teletjänstcentraler. Det ger anställda flexibilitet i tid, eftersom de kan välja de tider som de vill att arbete samt antalet timmar som de loggar in. En annan fördel är att de inte behöver oroa dig för långa pendlar som en massa människor som gör arbetet på plats.