mynewspapers.net

Stängslet & gate idéer

Stängslet & gate idéer


Ett gated staket kring din fastighet är ett bra sätt att ge ett elegant utseende till ditt hem medan du lägger till sekretess. Det finns några sätt att få den bästa effekten med staket och grind kombinationer, men det bästa råd är att hålla utseendet enhetliga. Samordna staket och grind i stil och färg, då samordna ditt landskap för att matcha. Denna metod kommer att hålla ditt utseende både estetiska och funktionella till bäst passa utseendet på din fastighet.

Smidesjärn

Smidesjärn i fäktning och samordna gates lägga till en unik aspekt landskapsplanering, trädgård eller ens hem entréer. Detta är perfekt för äldre hus, smidesjärn är känt för dess tidlösa skönhet och motståndskraft mot elementen. Detta alternativ är dyrt, men smidesjärn kräver mycket lite underhåll och kommer sannolikt bara fäktning alternativet du någonsin behöver. Du kan också få grindar och stängsel skräddarsydda.

Stål

Stål gates håller sig väl och kan vara skräddarsydda att passa ditt hem eller trädgård. Skräddarsydda är stål ett bra sätt att uppmärksamma ett särskilt område av din trädgård eller att lägga stil till ditt hem. Du kan ha grindar och staket med mönster att spegla dina intressen, till exempel en inramad solros för din trädgård eller en sunburst markeras med målat glas accenter. Stål kan vara målade även vilken färg du önskar och kommer att kräva något mer än enstaka rengöring och rost behandling då och då. Du slipper oroa dig för stål sprickbildning eller skevhet solen eller fukt exponering. Det kommer att stå emot alla väder element.

Secret Garden

Filmen "The Secret Garden" har en utsökt, avskilda stängsel och gate ser som har fångat med många moderna hem. Tänk på en hög uppsättning, sten, tegel eller slat trä fäktning med en något dold gate eller dörröppning. Låt murgröna och vinstockar för att klättra på staket och falla till marken för att lägga till vilda-men ändå avskilt effekten. En svängig trädörr med en antik, bleka färg jobb kommer inte bara vara mycket attraktiv men kommer att provocera en nyckfull känsla också. Detta är en ganska enkel gör det själv projekt som tillåter dig att använda din fantasi. Detta alternativ är inte bara utsmyckade men fungerar också som en utmärkt privatlivet staket.