mynewspapers.net

Ställen att möta män i London

Ställen att möta män i London


Den livliga staden London är det största storstadsområdet i Storbritannien och är hem till en stads befolkning på över åtta miljoner människor. Trots den stora befolkningen, dock kan det ofta vara svårt att träffa någon med liknande intressen. Genom att kliva utanför London Pubkulturen, men hittar människor en mängd intressanta aktiviteter väl lämpad för möte nya män.

Levande underhållningsevenemang

London har hundratals live evenemang planeras varje vecka, från hårdrock konserter till filmvisningar att montrar för uppåtgående komiker. Dessa händelser är belägna över hela staden, från de exklusiva gatorna i Kensington trendiga Soho, och erbjuder stora möjligheter för träffa någon med liknande smak i levande underhållning. Time Out London varje vecka listor tidningen innehåller information om stadens kommande evenemang och live-underhållning och har blivit nästan oumbärligt när du planerar en kväll ute med vänner.

Kulturevenemang

London är full av kulturella attraktioner, från historiska platser till museer, som drar en stor och varierande publik under hela året. Detta gör dem prime platser för möte nya män. Överväga att kolla sådana platser som British Museum, Tate Modern och Portobello Road Market--alla är gratis att delta. Även om dessa platser är populär bland lokalbefolkningen, kan de också locka ett antal turister, så se till att din nya bekantskap kvittas faktiskt i London och inte bara på genomresa.

Parker

London är full av parker, trädgårdar och andra grönområden och de är den perfekta platsen för träffa nya människor. Hela våren, sommaren och hösten, kan du hitta Londonbor slappar i gräset, gå sina hundar eller njuta av en pickup spel av fotboll, för amerikaner. Varje park har sin egen personlighet, så det är bara en fråga om att hitta en match. Vidöppna utbredning av Hyde Park och Kensington Gardens erbjuder gott om utrymme för inlines, ridning och cykling. Också, fältet sport på södra sidan av parken spelar ofta värd för ett antal informella spel cricket och fotboll. För en mer avkopplande upplevelse, kolla natursköna Primrose Hill. Denna mindre, kuperad park erbjuder fantastisk utsikt över London och är gränsar till min lugna kaféer och pubar.