mynewspapers.net

Ställen att köpa havet bär frön

Ställen att köpa havet bär frön


Havet berry (även känd som havtorn) har sitt ursprung i Centralasien, Kina och länderna på Balkan, men det börjar visas på amerikansk mark. Havet bärbuskar är mycket härdig och tål extrema väderförhållanden. De producerar attraktiva grön-grå blad och ljust orange bär som kan ätas; de har en lätt syrlig smak vilket gör dem ett alternativ till apelsiner. Frukten är också mycket hög i vitamin C, E och A.

Jung

Denna webbplats säljer manliga havet bär som leikora havet bär, som bär söt frukt. Hanen producerar inte någon frukt men behövs för att pollinera leikora för att producera den. Frakt tillkommer och levererar ta mellan fem och 14 dagar att komma fram. De har också fem plantskolorna i Wisconsin.

Havtorn

Brittiska företaget havtorn säljer förpackningar om 20 havet bär frön för endast £1,95 (ca £1.90 från och med November 2010). De rekommenderar plantera fröna i en blandning av kompost och sand och hålla dem svalt i en vecka, till exempel den nedersta hyllan i kylskåpet. När plantering, Tänk på att plantorna kan växa upp till 30 fot lång.

Sand berg örter

Havet bär frön på sandmountainherbs.com är £1,60 för ett paket av 25 (från och med November 2010). De rekommenderar sådd dem i höst eller vinter och plantering någonstans som får både full sol och skugga hela dagen. Denna webbplats har ett fokus på växter som är av medicinska värde, och de hävdar havet bär kan användas för att behandla hudutslag.

Översta Tropicals

Även om detta företag specialiserar sig på växter som växer i tropiska klimat, säljer de även förpackningar av havet bär frön. Två förpackningar av sex frön kostar £2,50, från och med November 2010. Deras hemsida är också full av fakta, även om att frukterna av havet bär en gång gavs till hästar att förbättra glansighet av sina rockar.