mynewspapers.net

Ställen att ha födelsedagskalas i Brandon, Florida

Ställen att ha födelsedagskalas i Brandon, Florida


Det finns många ställen att hålla ett barns födelsedagsfest i Brandon, Florida. Att ha en födelsedag fest på en plats än tillåter ett barns hem föräldrar att ha festen anordnas för dem och undvika att städa upp efteråt. Det finns också inget behov för föräldrar att samordna spel och aktiviteter att underhålla barnen eftersom festvåningar vanligtvis tillhandahåller denna tjänst.

Unga kockar Academy

Barn i åldrarna 4 till 15 kommer att njuta av födelsedagskalas på unga kockar Academy (youngchefsacademy.com) ligger i Brandon, Florida. Parterna kommer med inbjudningar, en gåva för födelsedagbarnet, papper kock mössor för alla gäster, pappersprodukter, drycker och ballonger. Flera part teman är tillgängliga, inklusive glass behandlar, som tillåter barn att baka cookie skålar och lägga till sina egna glass skapelser. Detta parti är lämpliga för barn i åldern 6 och uppåt. Ett parti tema passar för yngre barn är Pizza på gården parti. Gästerna gör sina egna personliga pizzor medan en part värd läser berättelsen "Den lilla röda hönan gör en Pizza."

Pumpa upp

Pump It Up (pumpitupparty.com) av Brandon, Florida, tillåter barn att studsa och spela i stora, uppblåsbara hus med rutschkanor, bergväggar och mer. Pump It Up partier är lämpliga för barn i åldern 2 och uppåt. Vid tidpunkten för offentliggörandet fanns sju part paket tillgängliga, varierar i pris från £152 till £273. Party paket inkluderar tryckta inbjudningskort och alla pappersprodukter. Parterna är två timmar lång. Barnen får spela på gummibåtar i 80 minuter och sedan avsluta parten i ett privat rum för en ytterligare 40 minuter. Pizza, läsk och goody väskor finns tillgängliga mot en extra kostnad.

Build-A-Bear Workshop

Barn lämnar Build-A-Bear (buildabear.com) födelsedagskalas med ett hugable minne av sina egna. Partier på Build-A-Bear börjar på £6 per gäst och tillåter barn att välja, skapa och namnge sina egna gosedjur. Varje barn får också en part tjänst. Minst sex gäster är skyldiga att hålla en fest och inbjudningar och tackkort. Build-A-Bear butiker är inte stängd för allmänheten medan en part äger rum.

Chuck E. Cheese

Chuck E. Cheese (chuckecheese.com) Parterna är lämpliga för barn i åldern 1 och uppåt. Parter på Chuck E. Cheese omfattar en uppblåsbar krona, Medaljong och folie ballong för födelsedagbarnet; ett reserverat bord i 120 minuter. 20 spel token för varje gäst; två skivor pizza och läsk för varje gäst och alla pappersprodukter. Föräldrar är tillåtet att ta en kaka eller muffins, glass och bordsdekorationer till festen. Barn spel, njuta av pizza och titta på en speciell musikshow med naturlig storlek Chuck E. Cheese maskotar.