mynewspapers.net

Ställa in din egen egendom utveckling

Ställa in din egen egendom utveckling


Fastighetsutveckling har blivit big business under de senaste åren. Många människor köper egenskaper på auktioner för renovering dem och antingen sälja dem på, eller hyra dem ut. För dem som överväger en egenskapen starta företag, finns det också möjlighet att köpa en bit mark och bygga bostäder på den. Det finns mycket att tänka på när det gäller lagligheten, finansiering och planering, när det gäller att starta någon verksamhet. Fastighetsutveckling är inte annorlunda.

Instruktioner

• Få examen måste du kanske. Vissa områden kräver att du är en certifierad utvecklare. Du bör kontrollera med din county eller lokala expediten att ta reda på vilka krav det är.

• Öppna ett bankkonto i ditt företag. Vissa banker erbjuder bra priser för företagskonton, så ta en titt runt på olika banker för att se vad som finns.

• Planera din ekonomi och ställa en budget för att köpa en fastighet. Många människor går till auktioner och atmosfären gör att ryckas till den punkt där de spenderar betydligt mer än de avsedda. Har ett fast pris i ditt sinne och stick som nära det du kan.

• Ha en affärsplan som förberett så att om du behöver låna något kapital har du en gedigen grund att närma sig din långivare med. En bra affärsplan vinner du alltid brownie poäng ett finansinstitut. Häng med priserna och vara medvetna om vad fastigheter säljer för. En god kunskap om bostadsmarknaden kommer att visa att du är välinformerad.

• Tänk på vinst när du köper en fastighet. Kom ihåg att när du säljer det, du kommer att behöva täcka kostnaderna för renovering och alla dina utlägg samt tjäna pengar. Anser att nuvarande bostadsmarknaden och där är de bästa ställena att köpa bostäder som kommer att sälja lätt. Du vill inte sitta där med en egenskap som du betalar en inteckning på och inte använder.

• Hitta ett bra projekt manager som kan köra din operation. Anställa en projektledare kommer att ta stress bort från dig, så att du kan fokusera på nästa uppgift. Projektledare kommer att tilldela arbete, anställa byggare, rörmokare och inredare för att slutföra din egendom till de nödvändiga specifikationerna och tidsbegränsningar.

• Hyra en finansiell specialist att hålla ett öga på dina pengar. En bra ekonomisk rådgivare kommer att kunna peka dig i rätt riktning med råd om om att sätta dina pengar i tider när du vill periodisera de högsta räntorna, ta bort dina pengar med kort varsel utan påföljd och se till att du håller din egna utgifter budget.

• Anställa bra personal som kommer att vara pålitlig, pålitlig och ärlig. Din verksamhet etiken kommer att översätta till din köpare. Bilden speglar ditt företag kommer att påverka. Personalen bör kunna allt och ingenting.