mynewspapers.net

SSF filtillägg

SSF filtillägg


Filnamnstillägget är ett suffix för ett datornamn ger en idé av filinnehållet eller det program som hanterar den. Filnamnstillägget är vanligtvis en tre eller fyra brev akronym eller förkortning av formatet. Filtillägg omfattas inte av upphovsrätt. De kan användas av olika applikationer för olika ändamål. Åtta olika program använder filnamnstillägget SSF för olika filformat.

Standard lagringsformat

Trimble Navigation producerar kartläggning och GPS-program, främst GPS Pathfinder paketet. En geodatabas innehar lokaliseringsuppgifter för platser på kartan. Denna databas kan fyllas genom att importera data i Standard lagringsformat. Standardformatet som lagring är en Trimble proprietära filformat för som innehåller information om mappade platser. Filen som innehåller Standard lagringsformat data har filnamnstillägget SSF. SSF data är rå, ojusterade data. När informationen i filen SSF justeras för att förfina positionsdata, lagras bearbetade informationen i en fil med filtillägget ReK.

BioWare Aurora-motor

Filer med filtillägget SSF är delar av datorspelet Neverwinter Nights, producerad av BioWare. SSF står för ljud ange fil. En SSF innehåller en ljudet från en karaktär. Ljuden hanteras av en del av programvara kallas Aurora motor.

Aktivera kalkylblad

Aktivera är ett kalkylprogram, som inte längre i produktion. Kalkylblad med filtillägget SSF lagras. I detta fall är SSF en akronym för "Kalkylbladsfilen."

Eventcorder

Eventcroder spelar in och spelar upp Windows-händelser för att skapa makron. Ett makro är en serie sparade kommandon, som, när spelas, utföra samma sak, som en program. I Eventcorder genomföra skärmdumpar SSF filnamnstillägget. Detta är en förkortning för "Skärmdump fil".

QUASS ånga spelare

QUASS ånga spelare är en nedlagda mediaspelare från Seiko Epson Corporation. Spelaren för SSF filnamnstillägget mediefiler. Dock företaget håller formatet ett egenutvecklat system och ut inte dess detaljer.

Strand Visa filen

Strand belysning producerar belysningssystem för teatrar och andra offentliga platser. Strand Visa filen fungerar med konsolen Strand 300 belysning. Den lagrar belysning cues och evenemang och har filnamnstillägget SSF.

Andra varianter

SnagIt är en screen capture-program produceras av TechSmith Corporation. Det hålla resultaten av en skärmbild i en fil med filtillägget SSF. SSF filändelsen används också för att Textremsfiler för filmer spelas av KMPlayer.