mynewspapers.net

Sprit gåva korg idéer

Sprit gåva korg idéer


En presentkorg innehåller en mängd olika alternativ om du letar efter en present för någon som nyligen fyllt 21 år, eller för någon som bara gillar sprit. Sätta ihop en sprit gåva korg med alla ingredienser för mottagaren förbereda en viss typ av drink, eller vidga sina vyer och omfatta vissa likörer som hon inte kanske har försökt i förflutnan.

Mojito korg

Förbereda en mojito drink kväll med några väsentliga ingredienser i presentkorg. Starta presentkorg med en flaska med hög kvalitet sockerrör Rom. Inkludera en mortelstöt för att ta sig-- eller krossa--kalk att släppa sin juice i botten av drink cup. En kalk är traditionella, men du kan inkludera andra frukter som en blod apelsin, körsbär eller andra tropiska val i korgen för smaksatt mojitos. En liten flaska av seltzer vatten och socker avsluta korgen.

Margarita korg

Margarita korgar kan förberedas under förutsättning att mottagaren redan har verktyg för att göra den frysta drinken, eller du kan ta mixern eller en margarita mixer i korgen. Med ett par olika typer av tequila i korgen tillsammans med margarita mixar. Glöm inte salt eller socker för fälgen. Om mottagaren kommer att njuta av att göra olika smaksatta margaritas, Välj ett par olika frukt smaker för blandare. Mottagaren behöver också ett glas att njuta av hans margarita; inkludera ett par så att han kan dela.

Soda och sprit korg

Ibland behöver du inte en komplex mixer för din blandad dryck--bara lite soda kommer att göra. Skapa en presentkorg med ett par olika sorters sprit, tillsammans med en flaska cola. Gör det en Rom och cola korg av inklusive sorter som traditionell Rom, kryddad rom, kokos rom och frukt smaksatt Rom att låta mottagaren prova några olika typer. Samma sak kan göras med vodka, använda kryddade brännvin i stället för Rom. Om mottagaren föredrar en starkare smaksatt sprit, innehålla Jack Daniels eller en flaska bourbon.

Shot korg

Ibland föredrar din mottagare inte att blanda sin sprit med en mixer. För de tillfällen, sammanställa en presentkorg med små flaskor med olika spritsorter som skott. Några av dessa inkluderar hög kvalitet tequila, vodka och bourbon. Andra alternativ är smaksatt sprit som surt äpple rynka eller crème de menthe. Inkludera en mängd olika snapsglas i gåva korg, i olika former och färger för att mottagaren kan använda för att hjälpa honom att göra åtskillnad mellan skotten han förbereder.