mynewspapers.net

Sportspel för grundskolan

Sportspel för grundskolan


När du väljer Sportspel att spela i gym klass i skolan, välja spel som tillåter alla att delta. Att välja spel som inte gynnar de atletiskt begåvade studenterna kommer att tillåta alla att delta och få en chans till att vara en vinnare. De spel som valt kan omfatta verksamhet för dåligt väder dagar, utan även omfatta spel för att komma ut och njuta av den friska luften på bra väder dagar.

Livstid sport

När organisera spel för din gym klassen, välja sportspel som kan spelas under barnets liv. Några av dessa inkluderar tennis, volleyboll och bowling. Var och en av dessa spel kan spelas av studenter med olika nivåer av fysisk förmåga. Även de som inte är den mest atletiska i klassen kan lära sig att slå en tennisboll eller volleyboll, eller att rulla ett bowlingklot. Dessa Sportspel främja fysisk aktivitet bland studenter på alla nivåer.

Fysisk kondition

Tillbringa tid spelar spel som betonar fysisk kondition och inte bara konkurrens. Lära barnen att använda rullskridskor eller en cykel. Tävlingarna kan hållas i klassen gym och studenten lär en aktivitet att göra utanför klassrummet också. Inte många barn har linor att klättra utanför ett gym, men de har områden att rida en cykel eller roller skate.

Agility spel

Utveckla spel att lära barnen agility färdigheter i gymmet. Dessa spel kan inkludera klassiska verksamhet som hopprep. Har en tävling för att se vem som kan få de flesta hoppen i rad utan faller ner eller att bli fångad av repet. En annan agility drill innebär att flytta från station till station och gör olika aktiviteter under gym class. Dessa aktiviteter kan omfatta ridning en elliptisk maskin, en trappa klättrare, eller passerar en medicin boll fram och tillbaka med en partner. Ett annat alternativ är att köpa en dance spel som "Dance Dance Revolution" och har studenter tävla om höga poäng på flera stationer med spelet i gymmet.

Utomhus spel

Spela klassiska utomhusspel som främjar fitness och lagarbete. Ett exempel kunde vara fånga flaggan. Spelare tävlar försöker fånga andra lagets flagga. En spelare elimineras om han är märkta av en motståndare eller har en flagga som hon bär på sitt bälte bort från henne. Det första laget att fånga andra lagets flagga och återgå till hemmabas är vinnare. För en variant på detta, i stället för taggning motståndaren, ger varje spelare en skum boll. Om du drabbas av skum bollen kastas av någon på det andra laget, är du ute.