mynewspapers.net

Sport inredningsidéer för barnkalas

Sport inredningsidéer för barnkalas


Planera en sport-tema fest med dekorationer som omfattar en mängd olika sporter eller för barn med ett intresse för en viss sport, tillgodose party dekorationer helt runt favorit sporten. Tillkännage temat för festen förväg med sport biljett inbjudningar eller inbjudningar klipp i form av en boll eller sport team jersey, uppmuntra part gäster att bära deras favorit sport team kläder till festen för några bra fest bilder.

Party rum dekorationer

Dekorera festlokal med ballonger i färgerna på barnets födelsedag favoritsporter team. Om barnet inte har ett favoritlag, använda markörer för att förvandla ballonger till baseballs, basketbollar och fotbollar av spårning sy rader på dem. Hänga sport-tema födelsedag banderoller på väggen med team flaggor eller papper cutout tröjor på någon sida. För barn med favoritspelare, har bilder på spelarna blåses upp till affischstorlek och hänga affischer på väggen. Se papper utskärningar hockeyklubbor, basebollträn och fotbollar att hänga på väggen mellan affischerna.

Bordsdekorationer

Täcka partiet tabellerna med sport-tema dukar. I stället för regelbundna bordstabletter, göra vimplar från en triangulär bit kände och kände utklipp av sportutrustning. Alternativt göra sport kort för bordstabletter av blåser upp hockey kort, baseball-kort och andra sport kort och laminering bilder. Placera en rad med troféer ner mitt i tabellen och bifoga heliumballonger till deras toppar. Täck ryggen på stolar med mer sport vimplar. Placera sport-tema tallrikar, muggar och servetter på varje plats inställning.

Mat dekorationer

För den ambitiösa part planeraren, gör en varm hund stå från målade kartonger eller plywood. Göra den stå robust nog att hålla varm korv och kryddor. Täcka en annan tabell med en sport-tema duk att använda som tabellen servering och använda part livsmedlet som en del av dekorationer. Göra en 3D-basket eller fotboll cake att placera i mitten av tabellen. Stora sport-tema mellanmål skålar runt kakan stommen och fyll dem med chips och pretzels.

Spel och aktivitet dekorationer

Köpa en naturlig storlek kartong släppandet av en idrottsman och skär ut i ansiktet så att den part gäst kan stå bakom cutout för bilder. I stället för pin-the-tail-on-the-donkey, tejpa en hockey spelare affisch på väggen, göra hockeyklubba utklipp från papp och tejpa klubbor runt affischen. Senare har barnen leka pin-the-hockey-stick-on-the-player eller pin-the-puck-on-the-goalie. Använd en stor bit plywood att göra en fotbollsplan och fotboll-formade sittsäckar. Måla fotbollsplanen grön och göra stora hål i hela styrelsen. Placera fältet"fotboll" i festlokal för dekoration och använda den senare för att spela en beanbag toss spel.