mynewspapers.net

Splatter effekter av färg

Splatter effekter av färg


Genom att måla ett inre eller yttre utrymme eller ett hantverk projekt med splatter färg kan du designa en rolig och unik look. Om du syftar på skoj och färgglada när det gäller utseendet på ditt projekt, kan splatter målning hjälpa dig uppnå utseende. Du kan utföra uppgiften med sprayfärg eller borstar för att nå de önskade utseende. De enda begränsningarna är längderna att fantasin kan ta projektet.

Skapa DROPP ställen

Hålla en sprayfärg kan eller pensel doppad i paint flera inches från projektet. Tillämpa sprayfärg med munstycket vänd mot ytan du har valt att måla. Tryck spridarmunstycket ner långsamt och försiktigt så att måla spottar ur det i spasmer och inte som en standard enhetliga dimma. Experimentera med olika vinklar och avstånd för att skapa önskat utseende. Håll en pensel doppad i paint på olika höjder att skapa olika storlekar av droppar.

Låt det köra

Skapa utseendet på ett dåligt färdig färg projekt eller en färgglad graffiti display med en pensel eller en sprayfärg kan. Måla bokstäver eller bilder på dina projekt eller väggen och använda färg för att skapa önskat utseende. Håll en sprayburk eller pensel doppad i paint nära basen av varje bokstav eller bild som du har målat på ytan och ger färg till långsamt köra ner mot basen av väggen eller projekt. Observera att ju mer måla att du använder, ju längre loppet kommer att vara. Skydda golv och andra ytor som du vill undvika målning med plastfolie eller kartong.

Fokusera på textur

Håll en burk sprayfärg 1 fot från ytan som du ska måla. Tryck ut en serie av korta skurar genom munstycket på spray kan på olika områden på ytan för att skapa en sprayad textur där det verkar som om en spray kan användes för att lägga till en minimal explosion av färg.

Experimentera med kartong

Håll en bit kartong till fungera som buffert framför en sprayfärg munstycke att skapa olika splatter effekter. Utnyttja denna metod för att skapa mer skuggning eller en struktur på ytan av ditt projekt. Håller en våt pensel över en bit kartong och låt färgen att köra ner papp för att sakta och sprida ut innan den träffar den målade ytan för att uppnå ett mera slumpmässigt mönster splatter. Det högre avståndet som färgen droppar från, desto större blir splatter. Planera därefter.