mynewspapers.net

Spelidéer för en 65: e födelsedag

Spelidéer för en 65: e födelsedag


65: e födelsedag finns anledning att hålla en stor fest, särskilt om den person du hedra går i pension. Hålla en fest fylld med spel som vuxna och äldre barn kan njuta av, eller en middagsbjudning för bara vuxna med spel efteråt. Hursomhelst, spel kommer att göra partiet mer minnesvärd.

Ice Breaker

Gudomliga middagsbjudning beskriver en effektiv icebreaker för parterna. Ge varje gäst en halsband eller lei som de anländer, och berätta för dem de måste samla så många som möjligt från de andra gästerna. För att ta ett halsband från en annan person, måste de lura personen att säga ordet "nej." Till exempel, de kan gå upp till en ny person och säga "du är Toms vän från Filippinerna, höger?" när svaret är tydligt "nej."

Scrabble

I detta klassiska spel, spelare försöker bilda ord med bokstäverna på tavlan, och ord som passerar vissa rutor får mer poäng. Spelet kan bli ganska dum som spelare försöker att tänja sina gränser, skriva ord som andra spelare har aldrig hört talas om, eller försöker använda Substantiv.

Mystery Theater

Aktivera födelsedagsfest till en mystery natt med ett spel som varar tills nära slutet. Detta inspirerar samtal bland nya bekantskaper. Om du föredrar, göra det en tema fest och ge alla en roll att spela, är i hemlighet berättar en person hon skyldige. Eller hoppa över rollerna och hålla mysteriet. Berätta en historia om "brottet" för alla efter att de flesta människor har kommit, med subtila ledtrådar som antyder vem som gjorde det och hur. Du kan köpa ett packat spel, besök som Dun det mysterier för fria dem eller skapa din egen mysterium historia.

Trivia utmaning

Skapa din egen trivia utmaning, eller hitta ett spel om trivia från 65 år sedan. Ställa frågor om filmstjärnor, sport siffror, berömda happenings, populärt talesätt och mycket mer. Den extra ansträngningen kommer att hjälpa alla att lära sig och pratar om "den gamla goda tiden," även om de inte leva genom dem. Eller låt alla spela en trivia utmaning om födelsedag personens liv, som är säker på att vara underhållande för alla gäster.

Korthus

Uppmana människor att bygga sina egna korthus inom en viss tidsgräns. Fritt utrymme på borden så att några spelare eller lag kan arbeta och se vars hus är kvar när tiden är slut. Har någon annan bedöma de färdiga produkterna.

Galna Gab

I det här spelet läser en spelare från ett kort en fras som låter som nonsens och försöker förstå vad det säger. Fraser är skriven som de låter på korten, men inte stavat korrekt, så som de upprepa fraser, spelare låter som utlänningar försöker uttala engelska för första gången. Spelarens partner berättar om hon får svaret rätt inom den tilldelade tiden och nästa lag tar sin tur.