mynewspapers.net

Spel för virtuella team-building

Spel för virtuella team-building


Virtuella team-building är att föredra av många företag eftersom det är tilltalande ur ett ekonomiskt perspektiv. Virtuella team-building kan arbetsgivare att skicka sina anställda genom utbildning och limning övningar utan resekostnader. Detta minskar en nyanställd tid på kontoret. I vissa fall kan nyanställda komplett virtuell utbildning från sina hemdatorer och återgå till arbetet redan nästa morgon. Spel för virtuella team-building har sina begränsningar, dock som anställda inte kan fysiskt interagerar som de skulle i person.

Simulerade ansikte mot ansikte

Virtuella team-building spel bör inriktas på samarbete och samverkan. Börja en virtuell teambuilding session med simulerade ansikte mot ansikte interaktion via webbkamera. Med detta verktyg virtuellt bro är viktigt för gruppmedlemmarna att börja kommunicera och samverkande ansikte mot ansikte, även om det är från början genom enkla samtal. Användare kan ansluta och möta upp online för att spela virtuella spel på stora sökmotorer. Spelar word-baserade spel att personer kan samarbeta med sina gruppmedlemmar. Genom att lägga till webbkameror, team arbete tillsammans i stället för mot varandra att tjäna en hög kollektiv värdering. Nyckeln är att välja ett spel som tillåter för gruppsamarbete. Anställdas övergripande poäng är mindre viktig än processen att interagera tillsammans online och få känna varandra i ett virtuellt sammanhang.

"Apollo 13" spel

I filmen "Apollo 13" ansikten den rymdskepp besättningen en explosion som resulterar i skada på fartyget. Tekniker från NASA måste använda video och ljud kommunikation prata besättningen genom reparationsprocessen använder endast material astronauterna har på handen. Träningen handlar om att göra ett filter som passar in i olika stora hål med endast begränsade material. Ge lagen en liknande övning med husgeråd och endast begränsade verktyg. De måste räkna ut en lösning utan förmågan att ge praktiska råd. Virtuella team måste kommunicera, som NASA gjorde, genom sina datorer att lösa problemet i den tilldelade tiden. Ge alla teammedlemmar exakt samma uppgift och material, utan vägledning från ledningen. Ett exempel uppgift är att dra in ett gem 12 inches från golvet utan att röra marken. Ge varje grupp ett par fötter av sträng, flera inches av tejp, sax, lera, ett häftstift, en tom CD, en toalett pappersrulle, ett gummiband, fyra tandpetare, en fot av cling film och ett gem.

Skräddarsydda tjänster

Företag som spion Inc skapa ett fullt anpassningsbara virtuella teambuilding erfarenhet, arbetar med företag och samfund att inkludera relevant utbildningsmaterial och simuleringar. Spelet i sig sätter ett team tillsammans med ett specifikt mål som måste lösas inom tre timmar. Användare kan logga in från vilken dator med Internet-anslutning, gör detta spel ganska tilltalande att arbetsgivare som vill köra ett virtuellt teambuilding-spel.