mynewspapers.net

Spel för tonåringar att spela på en SleepoverBal för tonåringar inkluderar hänga inomhus spela spel, framför allt eftersom det blir mörkt ut eller under kalla vintermånaderna, mumsa på snacks och stanna uppe sent. Din tonåring vill spel som lämpar sig för mer än ett par spelare och kan stoppas och startas baserat på stämningen i gruppen.

Kort

Tonåringar som okomplicerad kortspel de kan spela som de chatta med varandra, så att de kan testa sina färdigheter medan resterande sociala. Använd en packe av kort för att spela Rummy om din sleepover grupp är mer än sex. Om större, köpa ett annat däck och delades sleepover gästerna i två grupper. Placera de mest konkurrenskraftiga två spelarna i olika grupper för att hålla spelet mer vänligt. Om två grupper bildas, ordna en "playoff" mellan vinnaren av gruppen sin tabell kontra vinnaren i två gruppbord. Har alla förlorarna fungera som personliga uppassare för vinnaren tills nästa spel vinnaren utropas.

Brädspel

Din tonåring och hennes gäster kanske föredrar ett brädspel som kan spelas tills korna kommer hem. I så fall är monopol brädspel för denna sleepover. Med så många versioner av monopol tillgängliga, inklusive U-bygga, Championship Edition, monopol City och monopol varumärke elektroniska banktjänster, kommer tonåringens att kunna hitta en som passar dem.

Sanning eller konsekvens

Ingen sleepover är komplett utan en sanning eller vågar spelet nu. Halva nöjet av att få en grupp tonåring vänner tillsammans är att öppna upp och spilla senast eller provocera varandra för att göra något upprörande. Gör din tonåring sleepover roligare genom att skriva upp de sanning frågorna och vågar riktningar före händelsen--ställa frågor du vill ha svar på (eller som beskriver vågar du vill se gjort). Gör det roligt för dina gäster genom att placera papperslappar med dina frågor eller vågar inuti plastpåsar gömd i objekt som en burk av mayo eller en tomte eller dölja dem på botten av en kastrull med kallt isvatten.

Limbo dans

Spela "Limbo Dancing" med dina vänner. Använd en lång stång och be två gäster att hålla varje ände ovanför deras huvud först flytta den ner ca 6 inches varje gång alla tonåringar har dansat under en resa genom. Tonåringar som inte gör det genom kan sprängas av en motorstarka vatten pistol från vinnaren av den sista matchen spelas.