mynewspapers.net

Spel för kvinnors möten

Spel för kvinnors möten


Kvinnogrupper samlas för roligt att koppla av eller umgås eftertänksamt diskuterar livet frågor. Dessa möten handlar mat, roligt och skratt. Grupp spel kan hjälpa blyga kvinnor slappna av och skapa vänskapsband. Spela spel som hjälper kvinnor identifiera likheter och värden. Om evenemanget är en brudkläder dusch eller Bibeln studiegrupp, lär kvinnor om sig med interaktiva spel.

Handväska Bingo

Handväska Bingo är ett spel för kvinnor att spela i någon social händelse. Spelet kan användas som en isbrytare för att mjuka upp gästerna på en brudkläder dusch. Handväska Bingo kräver en fullständig pappersark för varje person som består av bingo torg. Varje kvinna vid evenemanget tar artiklar ur sin väska och placerar dem på bingo rutorna. Kvinnor kan ha hårspännen, slantar, tuggummi, glasögon och kreditkort i sina handväskor. Målet med spelet är för varje person ta bort ett objekt från sina kort när den anropas av moderatorn. Den första personen med en tom rad segrar. Kvinnor bör ha skrattar och vänliga konkurrens i handväska Bingo.

Underkläder Party spel

Underkläder parti spel är för kvinnors möten, duschar eller en flickas utekväll. Smekmånad trosor spelet kräver en förpackning med vita underkläder i gäst hos honor's storlek. Gästerna dekorera underkläder med söt och stygg meddelanden i markörer. Hedersgäst modeller underkläder över hennes kläder. Skrapa och modellen är en annan underkläder parti spel för kvinnor att spela. Det kräver gäster att köpa sexiga underkläder i gäst hos honor's storlek. Gästerna måste också köpa en 60p lotto biljett. Både objekt placeras i en brun papperspåse. Hedersgäst måste spela lotto biljett och om hon förlorar, hon har att modellera underkläder under sina kläder.

Shoppingrunda

Gästerna på en kvinnors möte delta i önsketänkande för detta spel. Kvinnor instrueras att de har en £32 presentkort att spendera på något. De skriver så många objekt som de tror de kan beställa med gratis pengar. Kvinnan som beställer mest artiklar utan att gå över £32 vinner spelet. (Du kan inte använda lågprisbutiker eller dollar butiker i deras val.) Detta spel kan vara mer spännande genom att ge vinnaren en riktig presentkort för £32 eller ett annat belopp.

Drottningen av världen

Efter in i rummet, får kvinnor en 3 x 5 indexkort. Varje kvinna är instruerad att skriva fem lagar hon skulle skapa om hon var drottningen av världen. Påminna om kvinnorna att oavsett lagar skapar de måste följas av alla. Detta spel ger skratt när moderator läser olika lagstiftning tillåtet. Några möjliga lagar kan vara, "Män tillåts tala endast mellan 2 PM och 5 PM" eller "Fotboll är olaglig."