mynewspapers.net

Spel för gifta par reträttIbland gifta par går igenom en ner fas i deras relation. Saker kan verka bli enformigt, de ständigt hävda eller det kan tyckas som om saker och ting har blivit kärlekslös. När detta inträffar, kan par vända sig till en äktenskap reträtt att se över deras förhållande och åter väcka elden. På dessa retreater används spel ofta som ett sätt att bryta isen för att hjälpa par att återknyta kontakten med varandra.

Kom ihåg när

Med detta spel, par ihåg först gång såg varandra eller deras första dagen. Varje person är försedd med en bit papper och en penna. På en två-minuters tid skriva individer ner allt de minns känslan när de först träffade deras betydande andra. I slutet av perioden, en klocka ljuder och par dela vad de har skrivit om en annan. Denna verksamhet kommer för att återuppliva gnistan i ett äktenskap som partner minns början av deras Romans och varför de lockades till en annan.

Om mig

En partners kunskap av den andra testas lekfullt med detta spel. En person frågar den andra en fråga som rör henne: till exempel, vad är min favorit tröja, hur vill jag ha min biff tillagad eller vem som är min favorit författare. Om personen ifrågasätts vet svaret, han levererar den, men om han inte vet svaret, han helt enkelt säger att han inte och hans maka informerar uppmuntrande honom. Syftet med detta spel är inte att bli frustrerad med varandra utan att få veta lite mer om varandra.

Räkna med mig

Gifta par ras varandra i detta spel. En startpunkt och en slutpunkt bestäms innan loppet. Par står på varandras fötter och ras att korsa mållinjen. Det är en dum spel som blir partner att arbeta tillsammans med en bra tid. Även om paret som passerar mållinjen kan vara spelets faktiska vinnare, till slut är alla vinnare eftersom de spendera kvalitetstid tillsammans i en lättsam sätt.

Gifta par spelet

Spela en avknoppning av det klassiska "nygift spelet." Innan du spelar, par ställs en rad frågor och deras svar redovisas. Under spelet, makar är ställde samma frågor, men de måste svara på hur de tror att deras betydande andra svarade. En make kan till exempel uppmanas vad sin favorit middag är; under spelet, är hans fru frågade vad makens favorit middag är. Frågor för det här spelet kan vara enkel och dumt eller lite mer djupt. Hursomhelst, syftet med spelet är att få par att dela vad de vet om varandra. En punkt delas ut för varje fråga som besvaras korrekt och vinnande paret är det en liten token.