mynewspapers.net

Spel för framtida verb på spanska

Spel för framtida verb på spanska


Spel ge språkstuderande med roliga sätt att lära sig ord och de regler som är associerade med ett främmande språk. Spanska futurum visar att en åtgärd som ska utföras i framtiden, och denna tid både regelbundna och oregelbundna verb härstammar. Du kan öva dessa verb stammar med spel och dessa spel är för studerande på alla nivåer. I allmänhet dessa spel är gratis och du kan spela dem online.

Burrito Builder

I detta spel väljer du din nivå av svårigheter, allt från lätt till expert. Du får en fråga och du måste skriva svaret innan ett objekt längst ner på skärmen gör det med typen. Du använder din "Shift"-tangenten att lägga accenter till bokstäver och att flytta mellan olika objekt på skärmen. Du kan styra antalet ord på skärmen som du måste svara och hastigheten som objekt flytta upp på skärmen. Målet är att slutföra så många ord som möjligt och att bygga en burrito. Du får namnen på sex livsmedel som du måste översätta till spanska. Du måste skriva i en av dessa livsmedel ord korrekt för att skapa en burrito. För att hitta detta spelet, gå till visuell länk spanska och välj kul Verb spel. På den här skärmen Välj futurum: AR verb. Detta är ett gratis spel. (Se resurser).

Hangman

Detta spel är baserat på den klassiska bödel spel, där du måste skriva in rätt siffror eller bokstäver. Om du lägger i fel siffra eller bokstav, då drar datorn ut delar av rep, snaran och sedan en man. Om du inte får rätt svar innan mannen dras fullt ut, sedan hängs han. Detta spel har tre nivåer av spel, men varje nivå fokuserar på futurum. Detta är ett gratis spel. För att hitta detta spelet, gå till webbplatsen Elma Eagles, och välj fliken främmande språk. Sedan Välj spanska och välj spelet i listan på startsidan. (Se resurser).

123 Speak

1-2-3 tala spanska Verb Guide spel är en uppsättning av 30 spel som lärare kan använda i sina klassrum. Från och med 2011, detta spel kostar £52, och du kan beställa den från författarens hemsida. Detta spel hjälper lärare undervisa alla spanska verbtempus, inklusive futurum. Ett av spelen är sex-Up är ett spel för mellan två och fyra spelare. Studenter rulla en tärning med ett pronomen på det, och eleverna måste göra en mening använder pronomen, ett verb och en "när" word. (Se resurser).

Ordet sökning

Spanska futurum ord Sök spel måste du hitta ord för spanska futurum i blandningen av bokstäver. Dra musen runt bokstäverna att markera ordet. Målet är att hitta alla ord så snabbt som möjligt. Detta spel hjälper eleverna att lära sig spanska verb. För att hitta detta spelet, gå till ProProfs hjärnan spel, och söka efter spanska futurum Word Sök spel i sökrutan. Detta är ett gratis spel. (Se resurser).