mynewspapers.net

Spel för flickor i åldern 9-12

Spel för flickor i åldern 9-12


När en fest eller att ha en sammankomst för interpoleringen flickor, kan du planera några spel för att hålla dem underhållning. Flickor åldrarna 9 till 12 ännu inte är tonåringar, men de har växt ur spel avsedda för yngre barn. Du kan skapa spel inriktad mot flickor och umgänge som är säker på att väcka deras intresse. Planera rätt spel kan göra någon samla en stor succé.

Skönhet spel

Har tjejer sitta runt ett bord och placera en korg med nagellack på bordet. Flickorna måste var och en välja en partner. Varje flicka måste måla sin partner naglar och skapa mönster på dem. De kan använda tandpetare, strass, glitter och dekaler för att dekorera varandras naglar. När alla har avslutats, har två vuxna domare naglarna. Dela ut priser till mest kreativa och bästa design, roligaste och mest skrämmande uppsättning naglar. För en annan skönhet spel, har flickorna ger varandra makeovers och dela ut priser till vinnarna. Ge flickorna en korg av smink och flera speglar att använda.

Party spel

Placera flera girlie part gynnar runt området part. Ge varje flicka 20 öre att använda i "part för butiken." Märk varje objekt med en "penny prissumma." Exempel för är hårborstar, läppglans, håraccessoarer, smink, godis och smycken. Flickorna kan använda sina slantar för att "köpa" part tjänst att ta hem som minnen av partiet. För en lätt version av detta spel, helt enkelt dölja alla part favörerna runt området parti och har gästerna jaga för favörerna.

Lagspel

Dela upp tjejerna i grupper om tre eller fyra och ge varje lag en papper säck. I varje papper säck, inkludera en slumpmässiga objekt, till exempel en burk hårspray, chokladkaka, klänning eller påse chips. Berätta för varje lag att gå in i ett annat rum och skapa en reklamfilm för sin post. Ge flickorna 30 minuter att skapa en reklamfilm. Efter 30 minuter, har varje lag utföra sin kommersiella för alla. Dela ut priser till laget med den bästa kommersiellt. Om du vill dela ut fler priser, kan du dela ut priser för kreativitet och den roligaste kommersiellt. En annan lagspel är att ge varje lag en påse med diverse objekt att använda för att skapa en sketch. Du kan ge dem objekt, till exempel peruker, kläder, skor och leksaker. Dela ut priser till vinnarna i varje kategori.

Cirkel spel

Har tjejer sitta i en cirkel och ge en tjej en fairy trollstav. Hon måste gå runt med staven och knacka på en flicka på huvudet. När hon taps henne på huvudet, måste hon säga en kategori som djur. Om hon säger att djur, har flickan hon kranar att gå upp och agera ut ett djur. Den andra part gäst måste försöka gissa djuret. Den första flickan att gissa djuret får göra fairy staven för nästa omgång. Några andra kategorier som flickorna kan säga som musikinstrument och popstjärnor. För en annan cirkel spel, har flickorna passera staven runt cirkeln, medan musiken spelas upp. När musiken stannar, är spelaren som har staven ur spelet. Den sista spelaren ständiga vinner spelet.