mynewspapers.net

Spel för en Unisex Baby Shower

Spel för en Unisex Baby Shower


Om barnets kön är ett mysterium, behöver baby dusch spel och roliga inte begränsas. Du kan spela alla typer av kreativa könsneutrala baby dusch spel utan att veta könet på barnet. Spela spel att både fokusera på den mamma-till-vara i stället för kön på barnet eller lika på båda möjliga baby könen.

Minnesspel

Spela ett spel som fokuserar inte på baby-till-vara okänt kön men istället koncentrerar sig på den nya mamma. Ta en promenad ner memory lane som gäster på mamma-till-vara berätta om sina favorit minnen med henne. Låt gästerna tid att tänka eller skriva ner deras favorit minne av mamma-till-vara och sedan läsa högt för henne. Detta kommer att påminna henne hur speciella och uppskattade hon är av alla runt omkring henne. Be gästerna varför de tror att hon kommer att bli en bra mamma till sin framtida dotter eller son och hur glada de är för henne.

Baby

Möjligt för alla att uppleva smärtor och glädjeämnen av moderskap genom att spela spel med baby dockor. Låt gästerna konkurrera att se som kan ändra en blöja på snabbast tid. Har en tävling i Linda av barn eller lämna ut olika artiklar av kläder som varje gäst måste klä sitt barn. Vinnaren är den som klänningar hennes baby docka den snabbaste vinner. I detta spel, använda både pojke och flicka baby dockor som en del av en unisex baby shower tema.

Scrapbook

Kasta en scrapbook-tema baby shower. Be gästerna t0 komma med några av deras favorit bilder och minnen av sig med barnets familj. Varje gäst kan skapa en klippbok sida av deras bilder, tidningen urtag och andra dekorativa applikationer. Minnesbok kommer att fungera som ett bra sätt för både mamma-till-vara att se hur uppskattat är hon och barnet att lära sig som han eller hon blir äldre hur glada alla var för hans eller hennes ankomst. I slutet av partit, kan varje gäst placera hennes sida i en klippbok. Välj en könsneutral färg för scrapbook, som en grön, gul eller orange.

Namn

Om mamma-till-vara inte vet könet på sitt barn, kommer att hon ha ett större utbud att välja på för baby namn. Hjälp hennes smala ner hennes val genom att ha gäster omröstningen om hennes topp fem eller 10 flicka och pojke namn och smal ned hennes lista för henne. Har varje gäst förklara varför hon valde namnet hon gjorde. Eller har gäster lista sina egna förslag på möjliga pojke och flicka namn. Detta spel kommer att vara roligt för gästerna och hjälp för den mamma-till-vara som hon jagar för det perfekta namnet för hennes flicka eller pojke.