mynewspapers.net

Spel för äldre vuxna att spela på en fest

Spel för äldre vuxna att spela på en fest


Ordna partyspel som är lämpliga för förmåga och intressen för seniorer deltar. Använda en mängd olika spel, från välkända spel till innovativa spel enligt tillfälle, typ av grupp eller sponsor av partiet. Spela spel på privatbostäder, pensionär klubbar, kyrkor eller synagogor, offentliga bibliotek eller någon plats där seniorer samlas och fira.

Bingo

Bingo gör ett bra val för seniorer. Köpa nödvändiga kort på Leksaksaffärer eller utforma dem för hand. Leta efter kort med varianter av spelet med ämnen som seniorer kan relatera till exempel filmer eller radio visar. Att skriva dessa i rutorna. Värdinnan beskriver dessa och seniorer täcker rutorna. Dessutom lista låtar på korten. Har värdinnan sjunga del av låten och begära att gästerna omfatta rätt rutor. Den första personen att täcka hela kortet vinner och får ett pris.

Spela auktion

Har Seniorerna tävlar om att köpa produkter i en spela auktion. Köpa objekt för auktionen eller begära att seniorer wrap och sig ny eller begagnad från hem till partiet. Få pengar från en spel butik. Hålla upp ett objekt framför gruppen och be pensionärerna att bjuda på den. Högstbjudande får objektet.

Sjung med

Seniorer njuta sång spel. Ge för någon som spelar piano eller gitarr spela del av en sång. Om ingen finns som kan göra detta, ordförande sjunger en gammal tid låt och publiken försöker identifiera den låten. Organisera en enkel Sjung som en variant. Använda gamla tid låtar som "ta mig ut att bollen spelet," "Spelade bandet på" eller "gammalt grå Mare är han inte vad han används för att vara."

Spel

Spela trivia, men relateras till de intressen och förmågor av gästerna. Värdinnan förbereder lämpliga frågor. Be varje person som går för att skriva något som kommer att tänka med tips för spelarna som en möjlig variation. Publiken gissar vad artikeln beskrivs.

Gissar att det Baby

Detta spel kräver förberedelser. Be deltagarna att ta med en baby bild eller en ungdomars bild av sig själva och placera den på en anslagstavla när de anländer. Värdinna pekar på en bild och seniorer försök att gissa vem som är på bilden.

Andra förslag

Föreskriva att andra möjligheter som drag, Domino eller schack tävlingar. Förväg vinnarna i en runda till nästa tills en slutlig vinnare dyker upp. Ordna grupper bridge och andra kortspel. Organisera fysiska övningar för de intresserade att hålla anpassa. Dessutom planera för en grupp att utföra en påhittad scen från "I Love Lucy" eller en annan gammal tid Visa.